Hoppa till sidans innehåll

Goranci i Nässjö FF:s tröja 2018

11 FEB 2018 18:40
En teknisk, stark mittfältare med spelsinnet som främsta vapen, så beskriver han sig själv, Nässjö FF:s senaste nyförvärv Dan-Karlo Goranci. – Jo, där har du mina styrkor, säger Dan-Karlo, eller Karlo som han mest kallas.
  • Uppdaterad: 11 FEB 2018 18:44

- Jag har blivit bra på att nyttja mina kvalitéer, det som kanske saknas är huvudspelet. Jag är, trots min längd ingen stor huvudspelare, så det finns att jobba på också, fortsätter den sympatiske 25-åringen, när vi träffas inför ett fyspass på gymmet. Karlo är sedan en tid tillbaka Nässjöbo, vilket givetvis påverkade honom när han valde klubb inför 2018. – Det blir skönt för både mig och min familj (sambo samt ett barn på 16 månader) att spela på sin hemort och slippa pendla för att spela fotboll, säger den nyblivne 25-åringen. Nu pendlar i och för sig den gänglige liraren till jobbet, men inte så långt. – Nej, vägen till Björköby är smidig, och jag trivs bra med mitt jobb som CNC-operatör, så den resan är inget bekymmer.

D

Karlo Goranci i Vimmerbys tröja. Påpassad av fyra Myresjöspelare... 

Nybro IF, Hvetlanda GIF, Myresjö/Vetlanda, Vimmerby, Huskvarna FF och Tenhults IF, där har ni Gorancis tidigare klubbar, men 2018 är det alltså NFF-publiken som får njuta av dennes fotbollskonster.

Vad tror han då om sina och lagets utsikter 2018?   - Laget har en bra mix spelare, hittills på träning har jag märkt att det finns gott om spelare som man gärna vill spela med, säger Karlo – Vi har bra spelare på många platser, så det kommer bli konkurrens på mitten och i anfallet. Kanske skulle vi bredda truppen med ytterligare någon försvarsspelare, men, kanske har vi en lösning i de spelare vi förfogar över nu, säger Karlo finurligt, och kanske vet han något om en kommande omskolning som vi på NFF-redaktionen inte fått nys om än… ( Vi räknar med att inom kort kunna presentera fler överraskningar här på nff.nu...)

- Hur som helst ser jag fram emot att spela med Ninos som tränare, en ambitioös tränare med pondus, tydlig med sin spelidé och duktig på att få fram sitt budskap, fortsätter Karlo.  

Fotbollsintresset som Karlo haft sedan barnsben är fortfarande intakt, även om han inte är slavisk anhängare av något speciellt lag så kollar han gärna på all sorts fotboll. – Förr var Zinedine Zidane idolen, men nu gillar jag mest ”Ibra” , så det vore ju kul om det går bra för Man United, fortsätter Karlo.

F

Kämpa boys!!  Dusan, Viktor, Danne och nyförvärvet Goranci bygger inför 2018

Välkommen till NFF, avslutar vi, och innan Karlo skyndar in till fyspasset hälsar han  att det kommer trilla in både mål och passningspoäng under säsongen.

NFF-redaktionen tackar för pratstunden och konstaterar att det finns mycket kul att se fram emot under säsongen!

Skribent: Kent Karlsson
Epost: Adressen Gömd
Nässjö FF - Div 3 Nordöstra Götaland, herr 2021
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info