Hoppa till sidans innehåll

Härlig tremålsseger på Heds Arena

03 MAR 2018 19:08
- En betydligt stabilare match över lag, verkligen ett snäpp upp, menar en relativt nöjd Ninos Töre efter 4-1 borta mot Myresjö/Vetlanda.
  • Uppdaterad: 03 MAR 2018 20:37

Chris Ramirez, förra årets krutpaket, var tillbaka i NFF-blått, och Chris tilsammans med Leaford Allen bidrog till att Nässjö FF ”klev upp en nivå”, ansåg tränare Töre, som i övrigt har svårt att nämna ytterligare spelare efter matchen.

– Här gör verkligen laget en bra match, alla tar sig i kragen och visar styrka. - Vi testar en ny spelare i Ramon Tello, han fungerade väl som ytterback, säger Ninos efter matchen. Huruvida det blir fortsatt spel i NFF-tröjan för denne Tello återstår att se.

 k

Leaford Allen, ett kraftpaket som blir nyttig för Nässjö FF 2018

Efter en jämn första halvtimme där lagen bytte chanser, gjorde så hemmalaget 1-0 på nick efter en fast situation. Med facit i hand kom målet som en väckarklocka, och efter matchen var man från ledarhåll väldigt nöjd med hur laget uppträdde efter underläget. – Vi visar styrka och moral även efter deras mål, och det är en sådan sak som stärker, fortsätter Ninos, och menar att 1-1 några minuter innan paus kom rättvist. Första halvlek på poäng till Nässjö även om det fanns bitar att joba på. De blåklädda kostade dessutom på sig att missa frilägen, såväl Dan Danneman som Leaford Allen gick bet på att få in bollen bakom MIF/VFF-keepern.

 l

Dusan med koll på bollen

Halvlek två startade Nässjö med att bomma ytterligare ett friläge, men bara efter knappa tio spelade kunde så ledningsmålet komma, en straff som förvaltades av Ramirez innebar ledning. Nu börjar Nässjö även styra med lite byten, Tim Karlsson kommer in för Simon Andersson, Daniel Aprodu byter av straffskytten Ramirez, samt Pontus Göth kommer in för Leaford Allen. Minuten innan bytet hade Alen, på en fin djupledsboll av Bojan Kakas, snickrat in 3-1 på sin egen retur efter att målvakten räddat första avslutet.

l

Snöandet tilltar med 20 minuter kvar, lagen byter boll, men inga heta chanser förrän Tim Karlsson avslutar målskyttet med sitt 4-1, efter ett inlägg från tidigare nämnde Roman Tello.

 Summerat en riktigt bra lördag, trots att förutsättningarna inte var de bästa på en snövit Heds Arena. Från redaktionens sida undrar man, är det inte konstigt att man från Vetlanda kommun väljer att inte utnyttja värmen under gräsmattan när det finns behov?

Nästa lördag blir det kanske tuffare, Råslätts SK hemmahörande i division två på Zinkensdamm i Huskvarna. 15.30 går den matchen då, NFF-redaktionen lär vara på plats!

Skribent: K K
Epost: Adressen Gömd
Nässjö FF - Div 3 Nordöstra Götaland, herr 2021
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info