Hoppa till sidans innehåll

Herrarna inne på segerspåret igen!

22 AUG 2020 18:13
Nässjö FF tog tre viktiga poäng när Dagsbergs IF besökte Skogsvallen under lördagen, 3-1 skrevs siffrorna till efter 2-0 i paus. Angelo King som gjorde ett av Nässjös mål firade med en målgest av det mer akrobatiska slaget...
  • Uppdaterad: 22 AUG 2020 18:13

Nässjö FF studsade tillbaka efter förlusten senast, och tog en rättvis 3-1 seger efter mål av August Sander, Angelo King och Alexandar Kitanovic. 

- Vår första halvlek är riktigt bra, sedan laddar de på i andra, men jag kände att vi hade bra koll, säger tränare Fredrik Hult efter matchen. - Vi följer matchplanen på ett bra sätt, och vi är täta bakåt mot ett lag som hittills gjort en hel del mål, det är vi nöjda med idag, menar Hult.

Hela matchen präglades av en ganska stark vind, där Nässjö gjorde en bra första halvlek i motvind, och kontrollerade halvleken. August Sander visade vägen, när han ur snäv vinkel sköt 1-0 efter redan 8 minuter,  och Angelo slog in en retur till 2-0 efter halvtimmen, men det kunde varit mer. Danneman satte en retur till 3-0 trodde nog de flesta - men det vinkades av för offside, men med stor tveksamhet...

Benjamin Sakic, stabil mittback matchen igenom.

I halvlek två kunde så Alexandar Kitanovic med ett solonummer snida sig igenom Dagsbers försvar, och med ett lågt och välplacerat skott göra 3-0.  Gästerna reducering kom med ett par minuter kvar på en hörnretur där Nässjö inte fick bort bollen, men segern var aldrig hotad.

Ni hittar som vanligt en  detaljrik beskrivning på Min Fotboll, signerat Mats Sturesson.

Herrarna tilldelas ju efter varje match "Princessbakelser", efter matchen mot Dagsberg tilldelas August "Agge" Sander 3 bakekser, Tim Karlsson 2 bakelser samt Dusan Kenic 1 bakelse. 

Matchbilder hittar ni här!

Nu håller vi tummarna för att herrlaget fortsätter vinna, nästa helg väntar bortamatch mot Borens IK, samt att damerna i morgondagens bortamatch emot Frödinge-Brantestad tar ytterligare en trepoängare.

Full Fart Framåt! 

Skribent: Kent Karlsson
Epost: Adressen Gömd
Nässjö FF - Div 3 Nordöstra Götaland, herr 2021
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info