Hoppa till sidans innehåll

Hult tar över Nässjö FF:s herrar

14 OKT 2019 19:11
Johan Palmqvist och Peter Jonsson presenterade under måndagskvällen Nässjö FF:s nya huvudtränare. Det blir Fredrik Hult, senast i Myresjö/Vetlanda FK, som tar över efter Tomas Lövdahl.
  • Uppdaterad: 14 OKT 2019 19:11

Fredrik Hult ( i mitten), fran Vetlanda, tar över tränarsysslan för Nässjö FF:s herrar. Till sin hjälp kommer han att ha Roger Johansson (till höger på bilden) som han kamperat ihop med i MVFK, likaså Anders Bahl ( till vänster).

Fredrik har de senaste fem åren varit huvudtränare iMVFK, och innan det var han tränare för klubbens juniorer, så det blir en ny miljö för 33-åringen. - Jag funderade inte länge när frågan kom, utan det var för mig solklart att hoppa på det här, säger Fredrik när han presenterar sig på ett extrainkallat spelarmöte under måndagen. - 16 år har jag varit i MVFK & Vetlanda FF, och dessförinnan spelade jag även för Vetlanda FF / MVFK & Bäckseda. - Jag älskar verkligen fotboll, och gillar allt, från division sex till champions League, säger Hult, och fortsätter: - Nässjö FF ska verkligen tillhöra toppen av division tre, och på sikt vara bättre förberedda för att ta steget upp när den dagen kommer, menar han. -Jag vill jobba med individerna, och jag vill vara noggrann med att varje individ ska veta vad de gör bra, och vad de behöver jobba på, avslutar Hult, när NFF-redaktionen får en stund med honom efter mötet.

Till sin hjälp får han Roger Johansson, som även fungerat som assisterande tränare till Hult i MVFK. - Jag kommer fungera som hjälp till Fredrik, säger Roger, som har ett bred fotbollshistoria, med bl.a. flera år i Ekenässjön som spelare och ledare.

De två får sällskap i bilen av Anders Bahls, som kommer hjälpa till med "allt möjligt" som han själv säger, han stärker upp ledarstaben och fixar gärna med lagledarsysslor och material.  

Såväl Sören Pihl som Janne Pettersson kommer fixa med materialet 2020, och även Pelle Finnman kommer finnas med som lagledare, så staben ser ganske bred ut.

Tomas Lövdahls sektion som tränare tar därmed slut, men mycket glädjande kliver han in i sport Herr och hjälper Johan och Peter framöver. - Min roll där är inte helt klar, men NFF ligger mig varmt om hjärtat, så det känns kul att kunna hjälpa till, menar Tomas. - Det har varit kul att fungera som tränare, men en så stor förenig som NFF, med så många spännande unga individer, det krävs mer än bara tiden runt träningar och matcher för att sy ihop hela paketet, tid som jag inte har just nu, säger Tomas. Tomas tackade spelare och övriga ledare med några korta meningar, han tyckte spelarna kämpat på bra med de förutsättningar som var, och han tror mycket på Nässjö FF framöver. - Med så många ungdomar på såväl pojk som flicksidan går klubben en spännande framtid till mötes, avslutar Lövdahl.

Johan och Peter "Junis" är nöjda, men inte mätta inför kommande säsong.

- Vi vill ha med Zvonimir Ladan runt herrlaget även 2020, och det är viktigt att vi breddar upp runt såväl herrar som juniorer, säger "Junis".

- I dagsläget har vi muntligt klart med Milos Mladenovic, Dusan Kenic, Pontus Göth, Robin Herbertsson, Tobbe Svensson och Elmedin Kvrgic, och vi hoppas på klartecken inom kort från Simon Andersson, Tim Karlsson och Dan Danneman, viktiga individer för gruppen, menar Peter. Sedan kommer vi självklart ha plats för ett antal yngre förmågor, vi ser ju bl.a. Alex Eriksson, Isak Estehag och ett gäng andra spännande ungdomar som vi tror och hoppas mycket på, avslutar "Junis".

Uppdateringar gällande truppbygget kommer kontinuerligt här på NFF.nu, likaså en närmare och djupare presentation av såväl nya ledare som spelare.   Red.anm.

NFF-redaktionen hälsar Fredrik, Roger och Anders välkomna till Nässjö FF, och önskar lycka till!

Skribent: Kent Karlsson
Epost: Adressen Gömd
Nässjö FF - Div 3 Nordöstra Götaland, herr 2021
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info