Hoppa till sidans innehåll

Kostsamt poängtapp mot Eneby

19 SEP 2020 20:18
Nässjö FF tappade under lördagen dyrbara poäng i jakten på toppduon Smedby och Mjölby. Matchen hemma mot Eneby slutade 3-3 ( 1-0 ), efter att NFF kvitterat på övertid.
  • Uppdaterad: 19 SEP 2020 20:18

Nässjö FF fick under lördagen en extra skjuts i jakten på kvalplatsen, då Smedby tappade poäng emot Torstorp. En tillfälle som tyvärr inte förvaltades, då gästande Eneby spred grus i hemmamaskineriet genom att få med sig poäng hem till Norrköping. I ärlighetens namn så var faktiskt alla tre poängen på väg ifrån Skogsvallen, men en övertidskvittering från August Sander i matchens 92:a minut fastställde 3-3.

Nässjö FF startade matchen starkast, och var under stora delar av första 45 det bättre laget. Milos Mladenovic gjorde 1-0 på nick, det var hans andra heta chans i mitten av första halvlek. Den första, ett friläge gjorde Enebys målvakt en bra räddning på. Nässjö FF skapade sedan ytterligare chanser, den hetaste var nog Tim Karlssons ribbskott från nära håll, 2-0 där och kanske hade det sett annorlunda ut.

Milos fick göra dubbla målgester - men poäng blev det endast en.

Efter pausen kom gästerna ut mer taggade än hemmalaget, och redan efter ett par minuter hade matchen svängt över till gästernas favör, de hade klart mer boll än NFF. Kvitteringen kom ganska snabbt, i matchminut 52 kom 1-1. Milos Mladenov vile dock annorlunda, i Enebypressen gjorde den målfarlige anfallaren 2-1, men gästerna fortsatte föra spelet, och med ca kvarten kvar kom så kvitteringen till 2-2. Eneby tilldömdes med bara några minuter kvar straffspark, och trots att Joel Sturesson i hemmamålet gick åt rätt håll så smet bollen in under honom till 2-3. I ett sista försök kunde dock August Sander kvittera, och sett över 90 minuter får nog 3-3 ses som rättvist. 

- Vi gör allt väldigt långsamt idag, och felpassen duggade tätt från vår sida, menar en besviken Fredrik Hult efter matchen. - Jag tycker inte vi var riktigt fokuserade, inställningen var inte där till 100%  och då vinner man inga matcher, menar Hult vidare. 

Bilder från matchen hittar ni här.

NFF-redaktionen fick bakelsejuryns domar efter matchen, och där fick Simon Andersson 3 proncessbakelser, mittbackskollegan Benjamin Sacic belönades med 2, och Milos Mladenovic, 1 bakelse.

I och med att Smedby endast fick 1 poäng, så är vståndet upp till kval fortfarande 7 poäng (Nässjö FF har en en match mindre spelad), men idag gick Sleipner förbi NFF, även om de har en match emr spelad så har de trots allt två poäng mer än NFF.

Nästa match spelas på fredag, en fredagsmatch på det som tidigare hette Idrottsparken i Norrköping mot just Sleipner, det blir något att bita i.

Men, först ser vi fram emot damernas match imorgon, vi hoppas ju alltid på tre poäng när våra tjejer spelar hemma på Vallen.

Vi påminner om att man fortfarande har chansen att vara med i helgens Halva-Potten lotteri  -  se tidigare matchaannons.

Skribent: NFF-Redaktionen
Epost: Adressen Gömd
Nässjö FF - Div 3 Nordöstra Götaland, herr 2021
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info