Hoppa till sidans innehåll

Ledare i startblocken inför 2020

06 NOV 2019 20:21
Sport Herr och ledarstaben runt herrlaget 2020 samlades under onsdagskvällen i klubbstugan för att planera och styra upp kommande säsong. Terry Dalberg och Bojan Kakas, nya runt herrlaget, i samspråk inför onsdagens Kick-Off.
  • Skapad: 06 NOV 2019 20:21

Uppstarten inför 2020 startade under onsdagskvällen med Kick-Off för ledarstaben i klubbstugen. En agenda med många ingredienser stod på menyn denna kväll, och det var nye coachen Fredrik Hult som höll i mötet. - Riktigt kul att redan sjätte november kunna dra igång med en komplett och bred ledarstab, det känns som vi är väl förberedda,  menade Hult när han inledde mötet. 

Stefan Stenebrand, Pelle Finnman & Bojan Kakas spånar inför 2020.

På plats fanns en blandning av ungt och erfaret, och det var med belåtenhet som sport Herr presenterade de senaste nyförvärven till gruppen. - Vi är glada över att kunna presentera Terry Dalberg som ny målvaktstränare för herrarna, och att kunna säga välkommen åter till Bojan Kakas, som nu kliver in som assisterande coach, säger Peter "Junis" Jonsson, som med rätta konstaterar att man lagt en bra grund inför säsongen.

Terry Dalberg har erfarenhet som både ledare och spelare i Nässjö FF, men har på senare tid vigt sitt intresse åt målvaktstränarsysslan. - Jag spelade även den gångna säsongen, men fokus blir mer och mer på att utveckla andra än att utvecklas själv, menar Terry. Det gångna året fungerade Terry som målvaktscoach åt föreningens ungdomar, och gjorde ett mycket uppskattat jobb med dessa. Nu blir det fokus på herrarna för Terrys del, men även en del utbildningar åt ungdomar i smålands fotbollsförbunds regi. 

Bojan Kakas (till vänster) med NFF-legendaren Chris Ramirez efter premiären i Högsby 2017.

Bojan Kakas vänder åter till Skogsvallen efter ett år som spelare i Stensjöns IF, och tar på sig rollen som assisterande tränare. - Bojan kan självklart bidra med sin erfarenhet, och han är väl bekant med tänket på Skogsvallen efter sina år som spelare här, menar "Junis". Bojan kom från Lammhults IF till Nässjö FF, och var under sin aktiva tid en centralgestalt på plan som ofta styrde spelet, ofta från mittbacksposition.

Kvar i staben finns sedan tidigare Sören Pihl och Janne Pettersson som har koll på allt runt material och annat, samt Pelle Finnman som har koll på lagledarbiten.

Stefan Stenebrand kommer finnas runt Juniorerna och länk mellan dessa och seniorerna, och Tommy "Bagarn" Svensson kommer vara ansvarig för laget närmast underställt herrlaget.

Hela ligan runt Herrfotbollen i Nässjö FF 2020 samlad. Översta raden:  Pelle Finnman,Stefan Stenebrand, Janne "J.P." Pettersson, Roger Johansson, Fredrik Hult, Sören Pihl. Sittande: Anders Bahls, Terry Dalberg, Bojan Kakas, Tommy Svensson.

Nästa måndag, 18/11, drar det igång på allvar med träning och spelarträff, och innan juluppehållet skall en mängd träningar och även en testmatch ha genomförts, allt under nya ledarstabens ledning. Nässjö FF är onekligen starkt bemannat på ledarsidan, och nu jobbas det för fullt för att få en slagkraftig trupp inför kommande säsong i division tre. - Vi ligger väl framme, och har något riktigt spännande framför oss, menar Peter Jonsson avslutningsvis.

NFF-redaktionen ser med spänning fram emot kommande veckas uppstart.

Vi ses på Vallen!

 

Skribent: Kent Karlsson
Epost: Adressen Gömd
Nässjö FF - Div 3 Nordöstra Götaland, herr 2021
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info