Hoppa till sidans innehåll

Mållöst NFF utslaget i Vrigstad

21 JAN 2018 20:43
Deppigt värre när ett helt mållöst Nässjö FF missade att ta sig vidare från gruppspel två i Vrigstad Värdshus Cup. Inte ett mål gjordes under söndagen, och därmed inget avancemang denna annars så strålande fina söndag.
  • Uppdaterad: 21 JAN 2018 20:56

Nä, som bilden visar, Pontus, Kalid, Hebbe, Tim, Aram och Simon kan bara konstatera att äventyret i Vrigstad är slut. 0-0, 0-0, 0-1 mot i tur och ordning Anneberg, Waggeryd 1 och Waggeryd 2 innebar ridå ner. - Match två är ändå okej, den matchen skulle vi vunnit, säger Camilla Norén besviket efter uttåget. - Man kan hitta delar som är bra och vi försökte förändra under cupens gång,  men på det stora hela är vi inte nöjda, utan vi får se detta som träning inför den viktigaste inomhusturneringen, fortsätter Camilla, och spelar an på Solberga GIF:s anrika WR-Cup. Denna cup betyder ju mästerskap för de sju lagen i kommunen. - Jag hoppas vi kan ta oss i kragen där och göra vassare ifrån oss där, säger Camilla. - Vår målvakt Joel Sturesson får ändå godkänt, och Tim Karlsson klarar sig undan med okej, men nu blickar vi framåt, avslutar Camilla. Mer om nyss nämnde Sturesson kommer inom kort här på NFF.nu.

Från åskådarplats kan man summera match för match som följer:

Annebergsmatchen slutar rättvist 0-0. NFF skapar tillräckligt mycket för att förtjäna något mål, men utan Joels snabba agerande på två frilägen för AGIF hade det lika gärna kunnat bli förlust.Mur

Simon, Tobbe, Tim & Appe förhindrar en frispark från nätrassel

Waggeryd 1, här skulle Nässjö vunnit. Man var klart bättre, men får inte in bollen. Nässjö skapar tillräckligt för att få in någon boll, men en blandning av oflyt och oskärpa gör matchen mållös.

T

Tobbe och Daniel sparkar igång den viktiga tredje matchen mot Waggeryd 2

Waggeryd 2, här förlorar Nässjö rättvist, de är kvickare och har någon riktigt giftig kille som Nässjö inte får grepp på. Trist, men tyvärr rättvist.

Totalt är cupen väldigt ojämn, Nässjös motstånd i fredags imponerade inte, och överlag var det inte någon riktigt bra futsal någonstans.

( Kanske kom söndagens största jubel när materialförvaltare Pihl, helt obegripligt, NICKAR undan en boll som kommer rakt emot bänken där han och Janne P sitter. Oavsett om han inte hann eller orkade få upp händerna - Snyggt jobbat Sören! )

Nässjö är nog, utan att ledarna i laget nämner det, hämmade av de senaste två veckornas träning. Av de senaste 13 dagarna har man haft fysisk aktivitet 10, med tuffa pass på gymmet, och "stora" övningar med tuffa löpningar i såväl Elmiahallen som på konstgräset. Futsal kan inte prioriteras när man går en tuff säsong i division två till mötes, och det blir ganska påtagligt.

Vi laddar trots den tuffa söndagen om mot kommande helg, en "dubbelhelg" för FF-familjen med damerna i hyvelcupen på fredag och herrarna i Nässjö Sporthall på lördagen.

Ses då!!

Full fart framåt - Håll tätt bakåt - NFF!

Skribent: K K
Epost: Adressen Gömd
Nässjö FF - Div 3 Nordöstra Götaland, herr 2021
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info