Hoppa till sidans innehåll

Nässjö FF på jakt efter ny seger mot jumbon

05 AUG 2017 16:42
Nässjö FF vann med 7-1 senast mot IFK Motala på Skogsvallen. Det lär säkert bli en tuffare uppgift i returen i morgon på bortaplan.
  • Skapad: 05 AUG 2017 16:42

Men ska NFF vara med i kampen om en placering i den absoluta toppen av serien duger det inte att tappa poäng mot östgötarna.

- De slog Hjulsbro med 3-1, så det gäller att spela lika bra som senast mot Högsby då flera i vårt lag gjorde sin bästa insats för säsongen, tycker jag, som exempelvis Tobias Svensson och Dusan Kenic på mitten, även Daniel Aprodu tog vara på chansen han fick nu från start och gjorde två mål, säger anfallaren Dan Danneman.

Tobias Svensson gjorde nog sin bästa match för säsongen senast mot Högsby

Danneman var avstängd mot Högsby men lär gå in istället för amerikanen Christoper Ramirez som nu istället är avstängd efter sin utvisning i onsdags.

- Visst är jag oerhört spelsugen eftersom jag inte spelat sedan 28 juni då jag fick lämna planen på grund av skada mot Myresjö/Vetlanda. Det är väl inte helt omöjligt att Aprodu och jag får starta där framme.

Oturskador i Nässjö

Danneman är den ende spelaren som kommer tillbaka i laget, till matchen i Motala på söndag eftermiddag, av de fem som saknades senast mot Högsby på grund av skador och sjukdom.

- Jag tycker vi har haft roliga träningar efter sommaruppehållet med mycket spelvarianter. Den här starten på hösten behövde vi och det finns mycket att ta med från matchen mot Högsby. Det känns som vi kommit tillbaka på rätt spår igen.

Nässjö FF har haft en del skador i laget som handlar om ren otur, enligt tränare Dejan Prvulovic. Både Milos Mladenovic och Alexander Jonsson är sådana som gör att de kan vara borta några matcher till.

- Vi hade en bred trupp tidigare, men nu skulle vi kanske behöva något mer spelare. Vår klubb har legat på Elvis Dani men fått nej. Men vi har ytterligare några krokar ute. Nu är det extra viktigt att inte dra på sig onödiga varningar för snack mot domare och ha balans i närkampsspelet, säger Dejan Prvulovic.

Glad att Aprodu tog chansen

Som förstås gladde sig mycket över att den tidigare bänkspelaren Daniel Aprodu tog  väl vara på chansen när han fick starta för första gången mot Högsby.

- Jag tyckte vi gjorde en kollektiv riktigt bra insats mot Högsby senast och det krävs säkert att vi gör det igen mot Motala för att få med oss tre poäng hem, tror Dejan.

"Virvelvinden från Vrigstad", Daniel Aproudo får säker chansenfrån start i morgon igen

Nästa lördag väntar sedan Smedby på Skogsvallen. Norrköpingslaget som i eftermiddag spelade 0-0 mot Myresjö/Vetlanda. Serietoppen mellan fem lag ser då ut på följande sätt, Linköping 24, Grebo 24, Eneby 23, Myresjö/Vetlanda 23 och Nässjö 23.

Snacka om att det kan bli dramatisk under hösten mellan  den "femman" i toppstriden av division 3 nordöstra Götland.

Matcherna i omgången är: Hjulsbro-Torstorp 3-5 (i dag), Tord-Värnamo Södra 0-0 (i dag), Smedby-Myresjö/Vetlanda 0-0 (i dag), Eneby-Högsby (söndag), Motala-Nässjö (söndag), Grebo-Linköping (måndag).

Thomas Holmqvist

Skribent: Thomas Holmqvist
Nässjö FF - Div 3 Nordöstra Götaland, herr 2021
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info