Hoppa till sidans innehåll

Nässjö FF spelar sin tredje cup av fyra möjliga

17 JAN 2017 19:59
Nässjö FF spelar i helgen sin tredje cup i futsal av totalt fyra, innan det är meningen att utomhussäsongen ska börja. I helgen handlar det om Vrigstad Värdshus Cup som firar 25-årsjubileum. NFF finns med i grupp A som inleder redan på fredag.
  • Uppdaterad: 18 JAN 2017 18:58

De tre andra lagen i gruppen är Bälaryds IK/Lommaryds IF, Hooks IF och för tredje gången i rad i futsal denna säsong, Malmbäcks IF.

- Vi har inte slagit Malmbäck ännu, förlust i Vetlanda och oavgjort i Bodafors i Hyvelcupen, som vi till slut vann, säger NFF-tränaren Dejan Prvulovic.

Tredje gången gillt att besegra Malmbäck får väl gälla då förstås för Nässjö FF den här gången i Vrigstad.

- Vi kan inte lägga fokus bara på att försöka slå ett starkt lag i futsal som Malmbäck, utan försöka givetvis att vinna alla matcher vi spelar. Jag tycker cupen i Vrigstad är riktgit bra upplagd med många lag där många spelare får chans att vara med.

I fjol var dock inte NFF med i Vrigstads cup eftersom Dejan valde ett annat upplägg på försäsongen med sitt lag. Men året innan så vann Nässjö denna cup.

Dusan Kenic, Milos Mladenovic och Dan Danneman har varit på semester och inte spelat någon futsal ännu. De kan nu vara aktuella för spel i Vrigstad.

 

Milos Mladenovic är tllbaka efter julledighet.

- Vi får se om det blir spel också på söndag för oss. De sex gruppsegrarna, plus de två bästa tvåorna, går vidare från de sex grupperna till söndages finalspel, berättar Dejan.

Övriga grupper i Vrigstad är: Grupp B: Älghults IF, Hvetlanda GIF, Sävsjö FF och Vrigstads IF 1. Grupp C: Eksjö Fotboll 1, Klevshults SK, Sommens AIF och Waggeryds IK 1. Grupp D: Höreda GIF, IFK Stockaryd/Rörviks IF, Vrigstads IF 2, Waggeryds IK 2. Grupp E: Aneby SK 1, Norrahammars IK, Skillingaryds IS, Waggeryds IK U. Grupp F: Aneby SK 2, Annebergs GIF, Vrigstads IF 3 och Eksjö Fotboll 2.

I fjol vann Waggeryd efter finalseger mot Stensjön med 2-0.

Den sista cupen blir i Nässjö i Sporthallen den 28 januari när det är kommunmästerskap. Solberga GIF som är arrangörsklubb för Walther Rooths Minne spelar upp detta mästerskap för 35:e gången. I måndags lottade Solberga GIF och det föll sig så att Nässjö FF för fjärde gången i rad får möta Malmbäcks IF i gruppspel. Ett lag som är regerande kommunmästare i futsal. De två andra lagen i Nässjös grupp blir Forserums IF och Bodafors SK.

- Är det sant att vi möter Malmbäck en fjärde raka gång i ett gruppspel, säger Dejan och skrattar gott

Jovisst är det dagens sanning. Men många av Malmbäcks spelare är ju gamla NFF-spelare och känner sig säkert redan hemma med att möta gamla polare i Nässjö FF. Nässjö får att två chanser till att försöka besegra Malmbäck i futsal.

 

I den andra gruppen i kommunmästerskapet den 28 januari spelar då Anneberg, Solberga, Stensjön och Nässjö City.

Thomas Holmqvist

Skribent: Thomas Holmqvist
Epost: thomas. This is a mailto link
Nässjö FF - Div 3 Nordöstra Götaland, herr 2021
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info