Hoppa till sidans innehåll

NFF föll mot division 2-laget Vimmerby trots en bra insats

02 APR 2017 19:01
  • Skapad: 02 APR 2017 19:01

Nässjö FF gjorde då rakt inte någon dålig match i dag på Skogsvallens konstgräs mot division 2-laget Vimmerby, även om det blev förlust med 0-2 (0-1).

Gästerna var lite vassare i sitt offensiva spel men Nässjö hängde med bra i det högre tempot som Vimmerby kunde visa upp.

- Det tycker jag absolut att vi gör och det är en ganska jämn match. Vi har flera nya spelare som kommer från lägre division än trean men jag tycker alla dessa klara sig bra mot detta division 2-lag. Vimmerbys först mål i slutet av första halvlek tycker jag är ett klart offsidemål. Men det spelar  ingen roll när vi gör en så bra match och vi bör vara jätteglada över vårt spel, trots förlusten, menar Dejan.

Alexander fotskadad

Det var inte så roligt ändå för NFF att få Alexander Jonsson skadad i andra halvlek. Mittfältaren som nu mötte det lag han överraskade så stort i förra säsongen i tvåan. Nu råkade han ut för en kraftig vrickning av foten.

- Det känns inte alls bra nu och givetvis för tidigt att säga något om omfattningen av skadan, sa Alexander när han fick stöttas för att ta sig till omklädningsrummet efter att ha legat omlindade vid avbytarbänken en stor del av andra halvlek. Det var förstås inte vad "Alex" hade önskat av den här matchen mot gamla klubbkompisar.

Dusan och Milos saknades

Saknades hos Nässjö gjorde också skadade mittfältaren Dusen Kenic och sjuke anfallaren Milos Mladenovic.

- Vi saknar lite att trycket framåt ännu och skapar lite för få farligheter. I morgon måndag är vår nye amerikan Christopher Ramirez med på träningen och Juan "Leo" Cruz kommer den 11 april. Vår trupp blir allt starkare, påpekar Dejan.

Snart börjar seriespelet

Två träningsmatcher återstår, mot tufft motstånd borta på torsdag mot divisi0on 1-laget Oskarshamns AIK och sedan i genrepet på söndag mot Gullringen borta.

På annandag påsk är det seriestart mot Högsby borta. Hinner Nässjö FF blir klara till dess?

Försvar- och mittfält tycks fungera bra redan nu. Vad vi kanske efterlyser är målchanserna framåt..

- Jag tycker "nya" killar i vårt lag som Quendrim Laci, Tommy Saliba och Pontus Göth klarar sig bra mot så här starkt motstånd. Vi kommer köra hårt med anfallsbitarna nu ett tag när anfallaren Christopher Ramirez nu tränar för första gången i morgon, säger Dejan.

Stenhård målvaktskamp

Den här gången mot Vimmerby matchade Dejan i målet den äldre rutinerade Anel Bobar. I de två sista träningsmatcherna kommer både Anel och Erik Dunåker att få spela i var sin halvlek. Det blir säkert knallhårt om platsen i målet och Dejan har säkert ännu inte bestämt vilken av de två målvakterna som får chansen i premiären.

.Nässjö FF spelar nu inte hemma nästa gång förrän i derbyt mot Myresjö/Vetlanda i trean den 22 april.

Thomas Holmqvist

Skribent: Stefan Stenebrand
Epost: This is a mailto link
Nässjö FF - Div 3 Nordöstra Götaland, herr 2021
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info