Hoppa till sidans innehåll

NFF inleder träningsspelandet borta mot Tord

23 NOV 2017 22:11
Minst sex träningsmatcher ska Nässjö FF:s nya division 2-lag hinna med innan seriestarten den 7 april.
  • Uppdaterad: 23 NOV 2017 22:13

Nässjö FF:s lagledare Pelle Finnman kan nu släppa vilka de sex matcherna är med premiär i Jönköping mot division 3-laget Tord lördagen den 17 februari.  

Lördagen efter, den 24 februari, är det hemmapremiär mot seriekonkurrenten Räppe, som tränas av en före detta NFF-spelare, nämligen Ilja Dobric. Inför årets säsong så mötte Nässjö detta division 2-lag i Växjö i en jämn match.  

Myresjö kommer till Nässjö 

Myresjö/Vetlanda kommer också till Nässjö och träningsspelar lördagen den 3 mars, innan det blir tre raka bortamatcher mot seriekonkurrenten Råslätt den 10 mars, Vimmerby den 17 mars och Haga den 30 mars. 

- Det är möjligt att vi lyckas få in ytterligare någon träningsmatch om vi tycker att det finns behov av det, säger Finnman. 

Något träningsläger är ännu inte klart. De nya tränarna Ninos Töre och Martin Ishak kom ganska nyligen in i handlingarna hos NFF. 

Pontus Göth och hans Nässö FF börjar träningspela borta mot förra seriekonkurrenten IK Tord.

Tidigare seriestart i tvåan  

Att seriestarten är så pass tidig som den 7 april beror på att det är fjorton lag i tvåan, två ytterligare mot trean och det ger då fyra matcher mer. 

Att Nässjös A-plan skulle vara spelklar till den 7 april är säkert bara att drömma om. Förhoppningsvis får Nässjö i alla fall börja på bortaplan och hoppas på spelbar plan i mitten av april till andra serieomgången.  

NFF nöjda med serien 

Den Östra Götlandsgruppen med förslaget med lagen Asarum, Sölvesborg, Hässleholms IF, IFK Hässleholm, Bromölla, Nosaby IF, Österlen FF, Assyriska Turabdin, IFK Berga, Lindsdal, Råslätt, Räppe, Dalstorp och Nässjö FF är ute på remiss nu hos klubbarna och serien är inte spikad ännu.  

- Det kan finnas lag som har synpunkter och är missnöjda med sin serieplacering. Vi är nöjda med den här serien. Inget lag har kommit ner från division 1. Däremot har flera lag kommit upp från trean, precis som vi. Vi kommer dock inte blir förvånade serietillhörigheten ändras. Räppe, Assyriska och Råslätt är nog givna sedan är det nog hugget som stucket om det blir resor söder eller väster ut säger Pelle Finnman. 

I början av januari tror Finnman att spelordningen ska vara fastställd och då får vi svaret vilka Nässjö FF ställs mot i seriepremiären i sin comeback i division 2. 

Thomas Holmqvist

Skribent: Thomas Holmqvist
Epost: This is a mailto link
Nässjö FF - Div 3 Nordöstra Götaland, herr 2021
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info