Hoppa till sidans innehåll

NFF tvåa i gruppspelet men räcker det för finalspel

20 JAN 2017 21:50
Nässjö FF får hålla tummarna under hela lördagen att andraplatsen från kvällens gruppspel i Vrigstads Värdshus Cup räcker för att gå vidare till söndagens finalspel bland de två bästa tvåorna i de sex grupperna.
  • Uppdaterad: 20 JAN 2017 22:26

NFF vann i kväll två matcher med 2-0, först mot Bälaryd/Lommaryd och i den allra sista matchen mot Hooks IF. I den avslutningsmatchen hade Hook kommit tvåa på ett oavgjort resultat och därför spelade defensivt för att om möjligt klara 0-0. Men det var aldrig riktigt nära.

Förlusten för NFF kom i den andra matchen med 0-1 mot Malmbäck, som tog full pott och är klara för finalspelet, i en mycket välspelad och jämn historia.

- Det är bara för oss att vänta tills i morgon kväll, då vet vi om sex poäng och 4-1 i målskillnad räcker. Vi borde gjort fler mål mot Bälaryd/Lommeryd och Hook. Effektiviteten var inte den bästa. Matchen mot Malmbäck var jämn och vi kunde lika gärna fått med oss poäng där också. Vår målvakt Anel Bobar var besviken att han inte tog tåfjutten som Malmbäck avgjorde på. Deras seger var ändå inte orättvis, säger NFF-tränaren Dejan Prvulovic.

Senast räckte sex poäng

För två år sedan när Nässjö vann cupen i Vrigstad tog de också sex poäng i gruppspelet och kom tvåa, med hårfint vidare avancemang. Givetvis hoppas Dejan på liknade sak i morgon också när alla sex grupperna är färdigspelade.

Segrande lag i den är cupen i Vrigstad får 3 000 kronor på söndag.

- Vi tränar som vanligt i Handsskerydshallen i morgon bitti och måste förstås vara inställda på att åka ner till Vrigstad igen på söndag. Skulle vi inte få göra det får vi ladda om till den sista futsalcupen i Nässjö Sporthall den 28 januari då kommunmästerskapet avgörs.

Dusan blev en injektion

Dusan Kenic spelade sin första futsalturnering den här säsongen eftersom han tidigare varit "hemma" i Seribien.

- Jag tycker Dusan var mycket duktig i vårt lag och jag är nöjd med hela laget. Det är små marginaler som gör att vi inte tar poäng av Malmbäck också efter en riktigt bra match från båda lagen. De hade en riktigt duktig målvakt mot oss, tyckte Dejan.

Hook satsade på kryss

Malmbäck slog Hook i den första matchen med 2-1och besegrade Bälaryd/Lommaryd med 3-0. Hook besegrade i sin tur Bälaryd/Lommaryd med 3-0. Inför den sista matchen mot Nässjö  låg Hook faktiskt före NFF i tabellen.

- Klart att de satsade på att klara 0-0 mot oss, men det var aldrig riktigt nära. Det var närmare ett par mål ytterligare för oss. Synd att vi inte gjorde det för vi hade betydligt högre tempo och kanske hade behövt ett par mål till. Det får vi se i morgon, avslutade Dejan.

Följ cupen klicka här

Thomas Holmqvist

Skribent: Thomas holmqvist
Epost: This is a mailto link
Nässjö FF - Div 3 Nordöstra Götaland, herr 2021
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info