Hoppa till sidans innehåll

Nyförvärv till herrlaget - truppen snart komplett

10 DEC 2019 00:24
Bilden ovan känns kanske bekant - och många följare av Nässjö FF känner säkert igen Angelo King. Nu blir King återigen NFF:are, han är en av två klara nyförvärv till herrlaget.
  • Uppdaterad: 10 DEC 2019 00:24

Angelo King, 34 år i januari, är det ena av Nässjö FF:s två senaste nyförvärv, han ansluter därmed till klubben han hade en kort sejour i 2016. Då blev det bara tre månader, men nu siktar han på att kunna bli en viktig pjäs i laget under hela 2020. Angelo tillhörde 2019 Råslätts SK, och därifrån presenterades under måndagen även ett nytt tillskott i form av Benjammin Sacic, en 26-årig mittback, som hade Råslätts SK som klubb under de två senaste säsongerna, men som fick större delen av 2019 splittrat av skador. 

Fredrik Hult:

- Att i December kunna säkra upp 16 utespelare känns bra, Sport Herr har gjort många bra saker hittills. - Vi siktar på att ha 18 utespelare i A-truppen, något färre än vad som kanske är vanligt förekommande, men i och med att vi vill lyfta in ett par killar från J19-truppen till A-laget för träning, så siktar vi på att det skall fungera, fortsätter Fredrik. - Vi har fått goda indikationer från de killar vi fått hit, och kontakten med dem har gått väldigt smidigt. Nässjö FF är en attraktiv förening, och vi har kunnat pussla ihop laget väldigt bra hittills, säger Hult, och fortsätter: - Vi har fått in spelare som kan konkurrera på flera platser, och vi ska med truppen vi kommer förfoga över kunna ha minst två spelare som ska kunna spela på varje plats. Försvaret var kanske det vi har tittat mest på, där var laget fattigt i numerären, men nu ser det annorlunda ut.Vi har en god sammansättning som det ser ut nu, men vi är öppna för en till två spelare ytterligare i Januari, men sedan är det nog, vi vill kunna slussa in våra egna yngre spelare också, avslutar Fredrik, innan mössan åker på inför ytterligare ett pass på konstgräset. - Att många av de spelare som var med och åkte ur division två stannar kvar och vill visa att man kan bättre än förra året - det är ett gott tecken, tillägger han.

Därmed presenteras fyra nya spelare för Nässjöpubliken, och en snabb beskrivning nedan bilden:

Robin Dahl, Viktor Rosenqvist, Benjamin Sacic & Angelo King - med Skogsvallen som hemmaplan 2020.

Robin Dahl, 27 år, närmast från Aneby SK. 

- Fredrik har visat intresse tidigare, och Nässjö FF har tagit emot mig väl. Det är ett gott gäng, och klubben ger ett seriöst intryck, det ska bli kul, menar Robin. - Jag vill bidra med min inställning, jag är här för att ge 100%.

Viktor Rosenqvist, 29 år, närmast från Solberga GIF. 

- Jag känner att jag har kvar att ge, och det har visat sig att jag kan pussla ihop min utbildning på polishögskolan med fotbollen på ett bra sätt. säger Viktor. Vi har en bra stomme, det ska bli ett kul 2020 där jag vill bidra med min inställning.   - Viktor är aningen blygsam, hans utveckling i SGIF har verkligen varit spikrak uppåt, menar Terry Dalberg, lagets målvaktstränare och lagkamrat med Viktor 2019.

Benjamin Sacic, 26 år, närmast från Råslätts SK. 

- Jag har haft kontakt med "Elme", (läs Elmedin Kvrgic), och nu var det dags att vi får spela ihop en säsong, och jag känner Fredrik Hult från MVFK, så Nässjö FF blev ett enkelt val, menar Benjamin. - Jag hoppas verkligen kunna hjälpa till med att hålla tätt bakåt, min styrka är defensiven, säger Benjamin.

Angelo King, 33 år, närmast från Råslätts SK. 

 - Jag bor i Nässjö, och det ska bli kul att få representera klubben, jag vill visa att jag är en bättre fotbollsspelare nu, menar Angelo. -Jag känner många här sedan tidigare, och här finns goda möjligheter för ett bra samarbete, jag tror på ett kul år.

 

NFF-redaktionen hälsar samtliga nyförvärv välkomna, och kommer inom en inte alltför lång framtid summera 2019, och kunna presentera truppen så som den hittills ser ut.

Följ oss även på Instagram och FaceBook så missar ni ingenting!

"Det är vi som lirar boll på Vallen"

 

 

Skribent: Kent Karlsson
Epost: Adressen Gömd
Nässjö FF - Div 3 Nordöstra Götaland, herr 2021
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info