Hoppa till sidans innehåll

Nytt i herrtruppen - Säsongen igång på allvar

Nytt in i herrtruppen - nu är säsongen igång på allvar

15 JAN 2020 18:31
Nu är säsongen igång på allvar för Nässjö FF:s herrar. Truppen är till stora delar färdigbyggd, om än att det fattas kanske någon pusselbit. - Vi ligger tidigt med i år, och det känns klart mycket bättre än tidigare, säger Peter "Junis" Jonsson.
  • Uppdaterad: 15 JAN 2020 18:31

I början av veckan fick laget ytterligare två underskrifter till truppen, då August Sander och målvakten Pontus Laine gjorde klart för spel 2020.

 Sander & Laine - i NFF även 2020

Spelarna tillhörde ju NFF även 2019, men Laine då på lån från Assyriska IK, Jönköping. 

På förlustkontot, redan innan han dök upp, hamnar dock det tilltänkta nyförvärvet Danny Hansson från Skärblacka. Hansson aviserade i mellandagarna att hans familjesituation drastiskt förändrats, och att det därmed uteslöt en flytt söderöver. - Ibland blir det inte som man tänkt sig, menar "Junis", det får man respektera. - Vi är dock tillfreds med vad vi ser på träningarna, och våra unga spelare tar för sig mer och mer och ser intressanta ut, fortsätter han.

På tal om unga spelare, tre ungdomar som visat framfötterna och nu kontrakterats med ett så kallat "spetskontrakt" är Alex Eriksson, Isak Estehag och målvakten Jakob Kinberg.

- De tre, men även övriga unga från juniorlaget, finns på vår radar och är helt klart intressanta namn inför framtiden, menar Fredrik Hult. Med en "spetsgrupp" får vi bättre möjligheter att se våra duktiga juniorer oftare, och det ligger ju i allas intresse att kunna få fram egna duktiga produkter, fortsätter Fredrik. De tre tränar såväl med seniorerna, men även med juniorerna till och från.

Isak Estehag, Alex Eriksson och Jakob Kinberg - tre killar att hålla i när det susar i NFF-fanan!

- Man ska veta att det händer mycket i unga killars omgivning, och vi tycker det finns många intressanta duktiga ungdomar, säger juniorlagets Stefan Stenebrant.  

Från sidan ser man att det nu börjar intensifieras med fyra riktigt tuffa pass i veckan. Av dessa är tre mer fotbollsrelaterade och bedrivs på Skogsvallens konstgräs, och ett i samarbete med Nordic Wellness där killarnas fysiska förmåga verkligen utmanas. - Vi vet av erfarenhet att det är otroligt viktigt att bygga upp en bra fysik, menar "Junis", som dock tycker truppen ser homogen ut. - Skall vi orka matcha och träningsmatcha på denna nivån, ja då är en god fysik och goda dagliga vanor A & O, fortsätter han. 

Redan på tisdag får killarna dock ett avbräck i den vanliga träningen, då skall det nämnligen träningsmatchas mot Aneby inne i tipshallen. Bilder & rapportering från den matchen följer ni på instagram "nassjoff"  och / eller på FaceBook "Nässjö FF".

I takt med att mer och mer information blir mer lätt-tillgängligt så kommer en del händelser rapporteras i dessa sociala medier, men händelser av "viktigare" mått kommer fortfarande kunna ses här på nff.nu.

Full Fart Framåt - Håll tätt bakåt - N F F !

Skribent: NFF-radaktionen
Epost: Adressen Gömd
Nässjö FF - Div 3 Nordöstra Götaland, herr 2021
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info