Hoppa till sidans innehåll

Omstart för herrarna på lördag

01 AUG 2019 23:38
Nässjö FF: herrar startar sin höstsäsong på lördag kl. 13.00, då erkänt duktiga Karlskrona FK kommer på besök. Publiken kommer bjudas på ett delvis nytt Nässjölag som tar sig an motståndet, det blir en spännande höst...
  • Skapad: 01 AUG 2019 23:38

Ja, som bilden visar funderas det en del i och runt herrlaget inför hösten. Sport Herr har lagt stor energi åt att verkligen försöka rädda division två platsen, och man har stärkt upp truppen med ett par nya namn. Bilden oven visar coach Ninos med ett av höstens nyförvärv, Pedram Pourjanekikhani, en 27-årig mittfältare som ansluter från Assyriska IK.

I övrigt har låneavtal skrivits med IFK Värnamo om tre namn, mittbacken Aldin Basic, mittfältaren Filip Siljander samt anfallaren Ivan Andonovski, tre spelare som regelbundet tränat med IFK:s förstalag, och som visade på torsdagsträningen att de besitter ett bra tempo, god teknik samt en beslutsamhet som vittnar om spel i högre divisioner.

- Vi vet hur svårt det är att avancera i seriesystemet, och vi tycker division två är en bra miljö för våra spelare, och vi vill verkligen kunna erbjuda riktigt bra fotboll åt de som vill se det, därför vill vi verkligen försöka ta chansen att stanna kvar i division två, menar Peter Jonsson från sport Herr.

Den goda energin som fanns under torsdagens träning hoppas vi på NFF-redaktionen sitter kvar tills på lördag - kanske kan man då få med sig viktiga poäng inför överlevnaden i division två. Efter lördagens hemmamatch väntar två bortamatcher i form av Asarum och Nosaby innan laget tar emot Huskvarna FF hemma på en nydränerad A-plan den 24/8. Som ni förstår är A-plan därmed inte redo för spel på lördag, matchen går på trevliga C-plan, en förutsättning som brukar kunna ge en gemytlig och intim inramning åt den  annars stundom kalla miljön som omger Skogsvallen.

Ännu inte spelklara kaptenen Tobbe presenterar glatt mittfältskomplementet Filip Siljander.

Ivan, Aldin och en nysydd P G efter torsdagsträningen.

De fyra ovan nämnda spelarna är spelklara och finns med i den trupp som skall försöka störa starka Karlskrona på lördag, och det blir intressant att se vad normalt sett höststarka Nässsjö FF kan skapa med en delvis ny trupp på plats.

- Det blir en spännande höst, de nya killatrna har en skön energi, konstaterar lagledare Pelle Finnman, samtidigt som han snittar gurkskivor till mackorna efter träningen som den mästerkock han är. 

Förra årets höst var ju ett undantag, efter en stabil vår gjorde laget en svag höst, inte alls likt det NFF som man gärna vill minnas som ett höstlag. 

Vi hoppas på god uppslutning på lördag, klockan 13.00, välkomna!

Ytterligare ett nytt namn stärker upp laget, en chilenare vid namn Camilo Araya skall ingå i laget framöver, men den chilenska försvararen är ännu inte spelklar. 

Skribent: Kent Karlsson
Epost: Adressen Gömd
Nässjö FF - Div 3 Nordöstra Götaland, herr 2021
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info