Hoppa till sidans innehåll

Säsongsavslutning för herrarna - och sista passet på Vallen för Dusan

08 OKT 2020 21:51
Nässjö FF:s herrar avslutade säsongen under torsdagskvällen med säsongens sista träning och samling i klubbstugan. För de flesta blir det ett välförtjänt uppehåll - men för trotjänaren Dusan Kenic blev det sista träningspasset som spelare på Vallen.
  • Skapad: 08 OKT 2020 21:51

 

 

 

- Det känns lite ledsamt, säger Dusan när NFF-Redaktionen får en snabb mening med den bollsäkre liraren under sista träningspasset. Dusan kom till Nässjö FF från IFK Lammhult till säsongen 2014, ( tillsammans med Bojan Kakas ), och blev snabbt en betydelsefull spelare med sina precisa passningar levererade i högsta klass av vänsterfoten. Tidigare Nässjö FF-tränaren Janne Karlsson minns Dusan sedan Lammhultstiden som en spelare att se upp med. - Vi visste om has kvalitéer, och spelade ganska tätt på honom, men han var flyfotad och inte lätt att hinna med, en klasspelare redan då, minns Janne. 

Dusan Kenic, steget före två Assyriska-spelare från en match på Skogsvallen 2018.

Den  numera 32-åriga Dusan väljer nu att lägga tid åt studier, jobb och familj, sysslor som innebär att tiden för fotboll inte finns. Ett minne som etsat sig fast på NFF-följare är frisparken mot Mjölby tidigare i höstas, en av höjdpunkterna när vi summerar bilder och filmer ur Min Fotboll från 2020.

När nu 2020 är till ända och 2021 står för dörren, konstaterar NFF-Redaktionen att sport Herr gjort ett gediget jobb med att tidigt få ihop gruppen inför kommande år. Några frågetecken återstår att räta ut, bland annat gällande Elmedin Kvrgic, Benjamin Sacic och August Sander, och det står också klart att målvakten Pontus Laine inte fortsätter i NFF, men i övrigt är samtliga spelare klara inför kommande säsong. - Vi står väl rustade, och de luckor som återstår kommer vi att fylla, men det känns bra att vi redan nu kan börja planera säsongen, det ger oss bättre förutsättningar än tidigare, säger Peter Jonsson från Sport Herr. 

NFF-Redaktionen återkommer så fort det dyker upp några nyheter, men fotbollsmässigt är 2020 till ända.

Full Fart Framåt 2021!

Skribent: NFF-Redaktionen
Epost: Adressen Gömd
Nässjö FF - Div 3 Nordöstra Götaland, herr 2021
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info