Hoppa till sidans innehåll

Seger i årets sista match.

Seger i årets sista match

03 OKT 2020 18:51
Nässjö FF:s herrar avslutade säsongen med en seger, 2-1 slutade matchen, efter att gästerna tidigt tagit ledningen. NFF vände dock snabbt på steken, och 2-1 i paus stod sig matchen ut.
  • Uppdaterad: 03 OKT 2020 18:51

Gästande Skärblacka kom till Skogsvallen med kniven mot strupen, laget behövde poäng, gärna 3 för att undvika nedflyttning. Det var också gästerna som började vassast, redan efter fyra minuter gjorde gästerna 0-1, och kanske var det den händelsen som väckte hemmalaget. NFF agerade resolut direkt efter målet, och redan efter kvarten spelad gjorde Pontus "PG" Göth 1-1, och tre minuter senare sprintade Dan Danneman igenom och den sista utlämnade Skärblackabacken hann inte undan flyfotade Dannes sidledsförflyttning, utan krokbenet var ett faktum. Milos Mladenovic gjorde inget misstag på den efterfölljande straffen, 2-1, och som någon sa på läkteren, "ordinngen var återställd". 

Spelmässigt hade hemmalaget visst grepp om halvlek ett, men fler nätrassel fick vi inte se, duktige Jakob Kinberg i målet kunde med hjälp av ett stabit NFF-försvar hålla tätt.

Gästerna kom ut lite hetare i halvlek två, men de där riktigt heta chanserna kom egentligen bara någon enstaka åt varje håll. Nässjö hade en vass chans när Alexandar Kikanovic fick ett friläge men träffade målvakten, och gästerna hade en frispark i matchens slutminut, men Kinberg stod för en kvalificerad räddning och segern var ett faktum.

Bilder fån matchen hittar ni här.

Elmedin "Elme" Kvrgic -  fokus på bollen!

Nässjö snurrade friskt på truppen, och visade upp att det finns en bredd i gruppen, när man kan snurra på utat att det egentligen innebär någon förändring i kvalité. Elmedin Kvrgic, som fått året splittrat av skador spelade sista halvtimmen, och NFF-redaktionen är fortfarande nyfikna på vad den forne Padel-stjärnan ( mästare i Alvestatävlingen  "Potatis-Padeln 2016" ) skulle kunna uträtta skadefri efter en riktig försäsong. Redaktionen gillade också det man såg hos vänsterbacken Elliot Wik, samtidigt betyder Simon Andersson mycket för stabilitetn bakåt hos hemmalaget.

När det gäller årets sista Princessbakelser, så fördelades dessa enligt följande:

Alex Eriksson, 3 bakelser, Tobbe Svensson 2, Jakob Kinberg 1.

Redovisning om detta följer, likaså kommer det nästa vecka en lägesrapport om truppen 2021.

För fotbollssugna spelas det på måndag en U-lagsmatch, konstgräset 19.00 är det som gäller då.

I övrigt tackar Nässjö FF alla om stöttat oss denna speciella säsong 2020.   Tack till er som köpt livesända matcher, till alla er som köpt halva pottenlotter ( resultat på dagens lotteri är på gång, men pga kontrolltekniska formaliteter kommer resultatet först i morgon eftermiddag) och tack till alla följare på Min Fotboll.   Tack till Mats Sturesson för Min Fotboll rapporterna, helt grymt bra, och nästan som att följa matcherna live.   Tack till alla våra sponsorer, som ställer upp trots tuffa tider, och tack till sponsorgruppen som möjliggör för våra damer, herrar och inte minst ungdomar, att bedriva den verksamhet som vi gör. Tack till ALLA!!

NFF-Redaktionen stänger därmed fotbollsbutiken för i år, i alla fall när det gäller resultatbaserade matcher, men vi räknar med att återkomma när det händer grejer med trupperna.

Full Fart Framåt!!

 

Skribent: NFF-Redaktionen
Epost: Adressen Gömd
Nässjö FF - Div 3 Nordöstra Götaland, herr 2021
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info