Hoppa till sidans innehåll

Seger i Linköping

30 SEP 2020 22:28
Nässjö FF tog tre poäng, och förtydligar sin övertygelse om att sluta på övre halvan i tabellen. AFK Linköping besegrades på finfina Linköping Arena, matchen slutade 1-2, efter 0-0 i paus.
  • Uppdaterad: 30 SEP 2020 22:28

Efter en mållös första halvlek kunde Nässjö FF genom målskyttarna Darko Kikanovic och August Sander besegra AFK Linköping, ett lag i nedre regionerna av tabellen. För Nässjö FF saknade matchen egentligen någon större betydelse, men en värdig avslutning av säsongen fanns på önskelistan, och i denna näst sista matchen bärgade man mycket riktigt en trepoängare.

Två målskyttar - och en mittback emellan dem. August "Agge" Sander till vänster, Darko Kikanovic till höger flankeras av en otroligt nöjd Benjamin Sacic i mitten.

Matchen spelades under suveräna förhållanden, då hypermoderna Linköping Arena bjöd på såväl underlag som omgivning i toppklass. 

NFF hade stuvat om lite i laget, bl.a. saknades Dusan Kenic, Milos Mladenovic fanns med men var inte helt kurant, Robin Dahl och Angelo King var avstängda, vilket gav plats åt andra som fick chansen att visa upp sina kvalitéer. Alex Eriksson och Jakob Kinberg i målet var två av dessa, och de båda 18-åringarna gjorde bra insatser.  

Lagets lirare får ju efter varje match, i samarbete med vår sponsor Princess konditori,  ett betyg i form av Princessbakelser, och denna gången belönas Tobbe Svensson med tre bakelser, Alexandar Kitanovic med två, och Darko Kikanovic med en bakelse.

Årets sista segersång på bortaplan avslutad. Men, vi hoppas på lika skön segerhymn på lördag.

Vi tackar NFF-Redaktionens utsände Mats Sturesson för foto, och i vanlig ordning finner ni en mer utförlig resumé samt ett gäng videoklipp på appen Min Fotboll. Tack Mats!

På lördag klockan 14.00 spelas årets sista match hemma på Vallen, och då ämnar vi att välkomna in de 50 första åskådarna in på läktaren.

Väl mött!

Skribent: Kent Karlsson
Epost: Adressen Gömd
Nässjö FF - Div 3 Nordöstra Götaland, herr 2021
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info