Hoppa till sidans innehåll

Seger i premiären för herrarna

25 JUN 2020 23:04
Nässjö FF:s herrar tog en befriande seger när nykomlingen Västerviks FF slogs tillbaka under torsdagskvällen. Milos Mladenovic avgjorde, och som matchens enda målskytt fick han förklara sig för pressen efteråt...
  • Skapad: 25 JUN 2020 23:04

Kanske borde hemmalaget gjort fler mål, men tre poäng gick till rätt lag när vi frågar tränare Fredrik Hult efter matchen. - Vi borde nog gjort fler mål idag, och visst, deVästervik har två bra lägen tidigt i matchen, men sett över 90 minuter vinner vi rättvist. Vi har mer energi, och vi har en bredd i truppen som kommer bryta ned många motståndare framöver, menar Hult. - Jag tycker hela backlinjen och Joel i målet står för en stabil insats, vi är täta och har bra koll på deras offensiv. 

Fredrik Hult tackar Angelo King efter matchen, King fick slita på bra på sin vänsterbackplats, men drog nytta av sin fysik i många tuffa dueller. 

- Vi har en neutral jury, bestående av olika personer varje gångsom efter varje match delar ut betyg i form av Princessbakelser, och där fick jag precis till mig att juryn efter matchen delat ut följande betyg, säger Hult:

3 bakelser:  Viktor Rosenqvist

2 bakelser:  Simon Andersson

1 bakelse:  Pontus Göth

NFF-redaktionen instämmer, och håller med om att backlinjen var stabil, samt noterade att Hult har en poäng i att bredden i truppen är ett vapen. Samtliga byten innebar ny energi, och det kändes som att ju längre matchen led så blen hemmalaget en storlek större.

Kul att matchandet är igång, dock saknar vi ju publiken, men självklart månar vi om hälsoläget i samband med traäningar och matcher, och då är avspärrningar likt den idag en nödvändighet.

Tack till  er som följde livesändningarna på SMD och Min Fotboll, antalet följare betyder ju lite grann som publik för oss som jobbar i föreningen. Tack till tidningen som gav oss tillåtelse att filma via Min Fotboll, trots att rättigheterna låg hos dem. Livesändningar med mobiltelefon via tidigare nämnd app är en käsnlig historia, särskilt med avstånd som på Skogsvallen där man sitter 30,40, ja ibland 65 meter från händelsernas centrum.

Vi jobbar på att få in bilderna från matchen under morgondagen.

Nu väntar uppehåll i serien ( ja, det låter konstigt, uppehåll efter 1 match?!? ) och det varar ända tills den 8/8 när Malmslätts AIK väntar på bortaplan.

NFF-redaktionen tackar för underhållningen, och önskar alla en trevlig sommar!  

Skribent: NFF-redaktionen
Epost: Adressen Gömd
Nässjö FF - Div 3 Nordöstra Götaland, herr 2021
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info