Hoppa till sidans innehåll

Segerraden bruten för herrarna

21 APR 2018 21:55
IFÖ Bromölla, Inge Danielssons hemklubb ( känd fotbollsspelare för de något äldre ) blev första plumpen i Nässjö FF:s matchprotokoll denna säsong. Ett uddlöst NFF räckte inte till, hemmalagets 3-1 var glasklart.
  • Uppdaterad: 21 APR 2018 21:58

Sanna Nielsen och andra Bromöllasupportrar fick jubla högst på Strandängens IP i samband med lördagens match mellan hemmalaget Bromölla och våra NFF-killar. 3-1 var siffror som speglade matchen, men från Nässjöhål var man besviken efter matchen. - Så tråkigt att vi inte kommer upp i nivå, vi är ju allmänt slarviga och vi ger bort segern. Bromölla vinner rättvist - men de behöver inte vara bra, för vi hotar dem aldrig, säger en besviken Nässjötränare, Ninos Töre. - Vi stäler inga frågor och är allmänt uddlösa, trist, menar Töre, som tvingats till förändringar sedan förra segermatchn mot IFK Hässleholm. Nässjö saknade Leaford Allen och sedan tidigare även Dusan Kenic, samt att Pontus Göth fick nöja sig med ett inhopp då han har en lårmuskel som spökar en aning. - Idag kommer Philip i målet upp i normal nivå, och visst att Tobbe Svensson sliter matchen igenom, men vi har för många som idag inte tar jobbet, därför känns det surt att förlora när vi inte ger oss själva chansen, fortsätter Töre.

- Bromölla spelar rakt, långt, och gör vad de kan för att dra ner på tempot - och det passar oss riktigt illa. Vårt snabba passningsspel var obefintligt, och vi kanske inte var vana vid naturgräs riktigt än, menar Ninos, som hade klurigt att hitta några ljusglimtar från lördagens tillställning.

Nu är det bara ett läge inför veckan, och det är att ta på blåstället, menar NFF-redaktionen. Från redaktionens håll gläds vi dock med att Simon Andersson, den unge löpstarke bodaforsprodukten, fick spela sina första minuter i division två, när han i slutet av första halvlek bytte av Daniel Aprodu. Från denna dystra lördag finns inte mycket annat att plocka med sig.

ö

Simon Andersson, numer med "division två-spelare" som titel i sitt CV. 

 

Nu återstår att se, huruvida Nässjöherrarna väljer konsrgräset eller naturgräset under fiberduken på A-plan inför nästa veckas möte med 0-poängaren Lindsdals IF. Kanske passar konstgräset våa marinblå lirare bättre?  Beslut lär komma i början av veckan.

Avslutningsvis, nä, detta va inte Nässjö FF:s dag.

Nu vänder redaktionen blad - och laddar för damernas premiär på Vallen klockan 15.00. Ses då!!

Skribent: Kent Karlsson
Epost: Adressen Gömd
Nässjö FF - Div 3 Nordöstra Götaland, herr 2021
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info