Hoppa till sidans innehåll

Sen upphämtning räddade poäng åt herrarna

24 AUG 2019 22:33
Nässjö FF tog en, vad som kan komma att bli, viktig poäng hemma mot Huskvarna FF. Matchen spelades på ett soligt Skogsvallen, och då våra sponsorer bjöd på entrén passade hela 541 personer på att njuta av målfesten som slutade 3-3.
  • Skapad: 24 AUG 2019 22:33

Då A-plan fortfarande inte är spelklar spelades matchen på C-plan, och den månghövdade publiken bjöds på en målfest där NFF under matchens sista 10 minuter hämtade upp ett tvåmålsunderläge som kan visa sig vara en viktig poäng senare i höst. Milos Mladenovic (bilden ovan till höger) har anledning att sova gott, hans dagsverke bestod av två mål som innebar en räddad sen poäng till Nässjö FF.

Hemmalaget inledde målskyttet när August "Agge" Sander redan efter 12 minuter stiligt placerade in 1-0, ett mål som bekräftade Nässjös inställning till uppgiften.

 

August Sander matchens första målskytt!

Hemmalaget uppträdde taggat, och höll större delen av första halvlek spelet väl uppe, att det skiljer i stort sett en hel serie mellan lagen fanns inte att skåda. Dock var kanske hemmalaget väl optimistiskt, på en offensiv hörna hann man inte med när Husqvarna vände spelet, och kvicke nässjöbekantingen Petrus Kosadag sprintade ifrån hemmaförsvaret, och runt om den utrusande hemmamålvakten, och kvitteringen var ett faktum.

1-1 i halvtid får väl betraktas som rättvist. Med kvarten spelad av andra halvlek hittade Huskvaranagänget rätt med en längre boll till ständigt giftige Kosadag - som fiffigt skar in framför en hemmaförsvarare. Viss fysisk kontakt kunde man ana, och dagens rättsskipare förde pipan till munnen och pekade på straffpunkten. En nyss liggande Kosadag satte säkert 1-2, och många var vi som anade den "vanliga" uppförsbacken. Med 10 minuter kvar kom så det som många trodde var spiken i kistan, 1-3 på tavlan (?) och tunga suckar spred sig på det soliga Vallen. 

Redan fyra minuter senare ville Milos Mladenovic annat, när han reducearde till 2-3, och bara tre minuter senare slog Milos till igen - 3-3 med bara någon minut + tillägg kvar kändes gott, och moraliskt värmde vändningen alla Nässjö FF-anhängare runt Skogsvallen. Gästerna hann med en nick i stolpen, och kunde fått med sig alla tre poäng med sig hem, men 3-3 stod sig. Slutet blev stökigt, Alexander Herbertsson fick rött kort efter en situation när de flesta runt planen trodde på frispark till nyss nämnde Alexander som snopet fick lämna planen.

Fler bilder från matchen hittar ni här.

Förhoppningsvis ger poänegn råg i ryggen inför nästa veckas bortamatch mot Råslätt - en match som definitivt har innebörden "vinna eller försvinna". 

Där hoppas vi på tre poäng och många tillresta NFF-supporters!

Skribent: Kent Karlsson
Epost: Adressen Gömd
Nässjö FF - Div 3 Nordöstra Götaland, herr 2021
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info