Hoppa till sidans innehåll

Simon får "Vallen" som hemmaplan 2018

17 JAN 2018 21:54
Simon Andersson, 16 år ( fyller 17 i Mars ), väljer nu att lämna Emåvallens gröna matta, för att istället under 2018 ha Skogsvallen som hemmaborg.
  • Uppdaterad: 17 JAN 2018 21:54

Simon har spelat i Bodafors röda dress sedan första sparken. Först i BSK:s duktiga 00-01 lag, men tidigt fick Simon spela seniorfotboll i BSK. Nu väljer den sympatiske 16-åringen från Bodafors att växla upp och ta nästa kliv.  – Kul att göra den här satsningen, jag har redan kommit in bra i gänget, och det verkar vara en härlig grupp, säger Simon när jag fångar honom mellan två matcher i Hyvelcupen. – Sedan är det ju en bonus att allt runt seniorfotbollen är väldigt proffsigt här, med många runt omkring lagen som ser till att allt funkar, man känner sig omhändertagen från första stund, menar Simon. Under vinterhalvåret spelade Simon tidigare innebandy, även i denna sysselsättning skördade Simon framgångar, men nu blir det en paus från detta. – Innebandyn får pausa,  nu är det fotboll som gäller, fortsätter han.

Simon är ganska reslig, men likt många unga spelare behövs det kanske några kilon här och där. Trots det är fysik ett viktigt verktyg i hans spel, och hans spelsinne är en tillgång på planen. Några av hans andra härliga egenskaper är attityden, full fokus och viljan att ”jobba klart” , detaljer som får ledare och supportrar runt planen att under välmående former gnugga händerna. – Tekniken och fysiken kan jag utveckla mer, säger Simon, som förhoppningsvis får gott om såväl teknik- som fysikträning under Dejans ledning på Njudungsgymnasiet i Vetlanda.

 

Unge herr Andersson med fokus på att sätta stopp för "Mariagatans Maradona", Danne Aprodu

Simon har figurerat på flera platser, men är ganska bestämd på vad han helst spelar. – Mittback eller defensivt centralt på mittfältet är ju önskepositionen, där trivs jag allra bäst, menar Simon.

Ett varmt välkomnande till Simon från alla oss NFF:are – det ska bli spännande att följa honom under säsongen!

Skribent: Kent Karlsson
Epost: Adressen Gömd
Nässjö FF - Div 3 Nordöstra Götaland, herr 2021
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info