Hoppa till sidans innehåll

Sport Herr tidigt ute - förlänger med ledarstaben över 2021

02 AUG 2020 18:36
Sport Herrgruppen har redan kommit ur startblocken inför 2021 och kunde under söndagen visa upp att staben runt laget fortsätter att leda och bistå laget under kommande år.
  • Skapad: 02 AUG 2020 18:36

Det var uppslupen stämning under söndagseftermiddagen hos både spelare och ledare inför eftermiddagens träning på Vallen. Vid sidan av planen stod två riktigt belåtna delegater ifrån Sport Herr, Peter Jonsson och Johan Palmqvist, som  presenterade för spelartruppen att det redan nu är klart hur det ser ut inför 2021. På bilden ovan ser ni Terry Dalberg, målvaktstränare, Pelle Finnman, lagledare, Fredrik Hult, tränare, Anders Bahls, lagledare, Roger Johansson, ass. tränare. Janne Pettersson, material, Bojan Kakas, ass. tränare samt Sören Pihl, material.

- Vi ligger i framkant vilket känns riktigt bra, säger Peter Jonsson, och menar på att arbetsron blir helt annorlunda. - När vi diskuterar med spelare så vet vi redan nu förutsättningarna för hur det skall se ut, och spelarna vet vad som gäller, det känns riktigt skönt. - Vår förhoppning är att de spelarna vi har här idag också önskar att tillhöra laget under 2021, och det har vi förklarat för dem, även om säsongen ännu knappt har börjat, säger Jonsson. 

Johan Palmqvist och Peter Jonsson från Sport Herr informerade unde söndagen spelarna om hur laget skall ledas under 2021.

- Det har ju blivit en kort och rumphuggen säsong, menar tränare Fredrik Hult, och jag gillar långsiktighet, så att det känns bra att redan nu veta hur vi ska ha det framöver. Det ger oss också bra förutsättningar att tillsammans med Sport Herr föra en dialog med spelare inför nästa år, menar Hult. - Vi vill hu kunna utveckla spelare och likaså vårt spel, det gör man inte på ett år, särskilt inte när året blivit så speciellt som detta, avslutar Fredrik. 

Den enda som avviker tillfälligt är målvaktstränare Terry Dalberg, då har i mitten av september ( som det ser ut nu ) kommar att åka över till Skottland för att studera. - Men, tanken är att jag skall vara klar med plugget i januari 2021, och då blir det ju Nässjö FF igen, då jag har skola till juni, säger Terry.

- Ja, säsongen är ju verkligen speciell, så det blir en spännande höst att se fram emot, tycker mångårige materialaren Sören Pihl.

NFF-redaktionen gläds åt det långsiktiga tänket, och konstaterar att förutsättningarna för en bra höst ser goda ut såväl på som utanför planen, så länge spelare och ledare får hålla sig pigga och friska.

Närmast väntar Aneby Sk på bortaplan imorgon måndag, den avslutande träningsmatchen inför höstpremiären på lördag, när man skall upp till Malmslätt för en tuff bartamatch.

Full Fart Framåt!

Skribent: Kent Karlsson
Epost: Adressen Gömd
Nässjö FF - Div 3 Nordöstra Götaland, herr 2021
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info