Hoppa till sidans innehåll

Stefan klar som assisterande tränare

07 JUN 2018 22:20
Nässjö FF har förstärkt på Herrsidan efter att tidigare assisterade tränaren Martin Ishak valt att lägga fotbollen på hyllan. Stefan Hallberg tar över sysslan som hjälptränare, Stefan gjorde sitt första pass under torsdagens soliga träning.
  • Uppdaterad: 08 JUN 2018 08:27

Efter att Martin Ishak redan i april konstaterat att hans agenda helt saknat luckor för fotboll, så har Ninos Töre styrt NFF-skutan i stort sett helt på egen hand. Ibland med hjälp av spelare som vilat, och ibland med hjälp från U och Juniorlag, men en naturlig sidekick har saknats. Nu har sport Herr hittat en lösning som skall kunna bistå Ninos mer permanent, nämnligen Stefan Hallberg, 42, nu boende i Eksjö. Stefan ska finnas som stöd på tisdagar och torsdagar samt matchdagar, och måndagar finns Sreten Kenic som hjälp runt herrlaget.  ( Jo, ni tänker rätt, Sreten, ledare i vårt P05 till vardags, är bror  till NFF-profilen Dusan med samma efternamn ) 

Ni med koll på lokalfotbollen känner säkert igen namnet Stefan Hallberg, han förknippas starkt med Annebergs GIF, där han figurerat som såväl spelare som ledare. NFF-redaktionenminns Stefan som ett fysiskt kraftpaket vars styrka låg i att ge sina medspelare extra energi, den energin som han nu skall ge spelarna i Nässjö FF istället. Som ledare är Stefan ganska inlevelsefull men ändå eftertänksam, och han ser fram emot uppgiften.

Ninos Töre jämte Stefan Hallberg, två bevakande ögon blir fortsättningsvis fyra under träningar och matcher.

- Riktigt skoj att kunna hjälpa till i en storklubb som NFF, jag hoppas kunna bidra som stöd till Ninos och även att kunna hålla i vissa pass så att Ninos kan lägga lite mer krut på individerna och detaljerna i lagdelarna, säger en upprymd Stefan när NFF-redaktionen fångar honom efter träningen. - Tempot, kvalitén, men framför allt kravbilden, ja det mesta är högre än det jag tidigare gjort, fortsätter Stefan.

Stefan avslutade för ett par veckor sedan ett uppdrag i Aneby SK, där han och kompanjonen Fredrik "Böna" Andersson inte fick alla pusselbitar att passa coh därför valde att kliva åt sidan. - Jag har dock fortfarande ett sug efter fotboll, och vill verkligen bidra, därför hoppade jag på när Peter "Junis" Jonsson erbjöd rollen, säger Stefan.   - Det lilla jag sett hittills visar att det finns både klass och bredd i truppen, men jag har en del nya namn som jag inte riktigt har koll på förstås, säger Stefan, som följt NFF via media och på NFF.nu.

- Jag har en hel del att sätta mig in i när det gäller spelare och spelet, men det blir en härlig utmaning, avslutar Stefan förväntansfullt.

NFF-redaktionen hälsar Stefan välkommen till Nässjö FF och hoppas att han kommer trivas i familjen NFF!!

Skribent: Kent Karlsson
Epost: Adressen Gömd
Nässjö FF - Div 3 Nordöstra Götaland, herr 2021
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info