Hoppa till sidans innehåll

Storförlust och stöttespelare utvisad - tung tisdag för NFF:s herrar

13 MAR 2018 23:34
Nässjö FF förlorade på tisdagskvällen en träningsmatch mot Assyriska BK från Jönköping med stora 6-0, och det var en bedrövlig första halvlek som förstörde kvällen för Nässjö FF.
  • Skapad: 13 MAR 2018 23:34

Tisdagens träningsmatch mot Assyriska slutade med storförlust, 6-0 skrevs till sist siffrorna till. Redan i paus stod det 5-0 till vitklädda Assyriska, detta efter tre relativt täta mål i mitten av den tråkiga första halvleken.

- Vi har ju kontroll på inledningen av matchen, men efter 1-0 släpper vi in två billiga i rask takt, och där går matchen förlorad, säger en fundersam tränare Ninos Töre efter matchen.

Inledningen på den tråkiga period som Ninos beskriver startade med ett ledningsmål som ingen är säker på om det är ett inlägg eller skott - ur måttlöst snäv vinkel dunkar Assyriern upp bollen i en förvånad Philip Adamssons första kryss. När sedan, bara minuter senare, Assyriska får spal in bollen till en relativt fri spelare vid straffpunkten, ja då var tvåan ett faktum. PÅ en hörna ett par minuter ytterligare senare får en av Assyriskas kortare (?!) spelare nicka in 3-0 - ja, då var uppförsbacken jämförbar med Faluns ökända "mördarbacke". I detta skede drar så Dusan Kenic på sig ett rött kort för protest, och därmed godnatt. Såväl Assyriskas som Nässjös ledare och spelare bad domare Josef Issa om att Nässjö skulle få sätta in en spelare för att spela klart träningsmatchen under bästa förhållanden, men Nässjöbördiga Issa avfärdade de bägge klubbarnas önskemål.

Med en man mindre på plan blev ett slitet Nässjö FF ett relativt enkelt byte för ett hungrigt Assyriska, som kunde göra ytterligare två mål i denna nattsvarta Nässjöhalvlek.

- Vi tappar konceptet, och saknar aggresivitet i försvaret, och om vi måste hitta något att ta med från denna tillställning så får det väl bli att vi i andra halvlekens 45 minuters boxplay ända bara släpper in ett mål, fortsätter Ninos Töre.

Nässjö FF hade innan tisdagen drabbats av ett par tunga jobsposter, sedan tidigare skadade Tobias Svensson och Milos Mladenovic fick till Elmiahallens skadeläktarsektion denna afton sällskpa av en hostande Tim Karlsson, en förkyld Viktor Rosenqvist, en ögonjusterad Dan Danneman samt Ramon Tello.  - Dessa killar är ju tunga tapp förstås, men samtidigt kan man ju inte räkna med att ha alla hela och friska jämt,  menar lagets allt i allo och praktiske serviceman, Tommy Gustavsson.

NFF-redaktionen har redan glömt denna dystra tisdag, och ser fram emot lördagens tillställning borta mot Vimmerby.  Väl mött då!

Skribent: K K
Epost: Adressen Gömd
Nässjö FF - Div 3 Nordöstra Götaland, herr 2021
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info