Hoppa till sidans innehåll

Storseger i Malmslätt

09 AUG 2020 09:04
Nässjö FF-herrarna har tidigare under säsongen haft problem med målskyttet - men under lördagen lossnade det rejält. Malmslätts AIK på bortaplan, en på förhand tuff uppgift, blev till en storseger, och segersiffrorna blev hela 6-0, efter 3-0 i paus.
  • Uppdaterad: 09 AUG 2020 09:04

Det blev en härlig sommardag på "Hellgrenshage" i Linköping, dit Nässjöherrarna begav sig under lördagen.

- Kul att det lossnade, säger tränare Fredrik Hult efter matchen. Vi löser deras höga press på ett riktigt bra sätt, och kan på så sätt komma runt via bägge kanterna, det kändes bra matchen igenom, fortsätter han.

Malmslätt ställde upp med en trebackslinje, och det utnyttjade NFF till fullo. Darko Kikanovic och Angelo King hade övertag på vänsterkanten, men än mer övertag hade Dan Danneman och Pontus Göth på högerkanten, där läckte det hos hemmalaget. Under första halvlek kom NFF till flera farliga chanser, medan hemmalaget byggde sitt spel på att hitta reslige ex-allsvenskan Dinko Felic, men detta hade NFF-försvaret hade bra koll på.

Stor show av Milos

Nässjös första mål kom via straff, men frågan är om inte hakningen skedde utanför straffområdet, det såg tveksamt ut. Milos var hur som helst iskall på straffen, och samme Milos nöjde sig inte med detta, utan en målvaktsretur och ett friläge senare hade NFF skaffat sig en 3-0-ledning, något som man tog med sig till paus.

Tobbe, Milos, Danne, Alexandar, Tim och Pontus firar efter ett av Milos mål.

Halvlek två startade Nässjö piggt, och ett säkert passningsspel bäddade för Milos ännu en gång, och 4-0 efter 60 minuter, ja då var hemmalaget ett slaget lag. Nässjö FF kunde därefter spela ut mot ett uppgivet hemmalag, och Elliot Wiik samt Dusan Kenic kunde med varsitt mål fastställa slutresultatet till 6-0 - härligt!

- Alla gör en riktigt bra insats, så jag kan egentligen framhålla alla en dag som denna, menar en påtagligt nöjd Hult efter matchen.

Elliot Wiik hade fart på grejerna  - och den flyfotade ynglingen hittade nätet ganska snart efter sitt inhopp.

NFF redaktionen kan hålla med, men samtidigt går det inte blunda för fyramålsskytten Milos Mladenovic, och att Dan Danneman var inblandad i fyra mål. Det är inte utan att man funderar på målsnittet som Mladenovic visar upp, utan att veta säkert borde han vara i topp gällande denna statistik.

Tim Karlsson och Simon Andersson påtagligt nöjda efter matchen - och visst kan man ana ett leende på lagledare Pelle Finnman!

Princess-bakelse-ligan där betygen 3,2 samt 1 princessbakelser skall delas ut, går denna match till: Milos, 3, Danneman 2, samt Simon Andersson, 1.

Matchbilder hittar du här.

Nu väntar Smedby på hemmalplan, ett Smedby som tagit full pott i samtliga 3 matcher hittills, och med imponerande 11-2 i målskillnad, det blir en gastkramande drabbning som väntar!

Nu hoppas vi helgen fortsätter på inslagen linje, och att damerna tar en trepoängare i Tranås under söndagen!

Full Fart Framåt!

Skribent: Kent Karlsson
Epost: Adressen Gömd
Nässjö FF - Div 3 Nordöstra Götaland, herr 2021
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info