Hoppa till sidans innehåll

Storstryk för herrarna mot Nosaby

17 AUG 2019 17:02
Det blev en tung resa för herrarna till Skåne och Kristianstad för möte mot Nosaby. Ett hemmalag som punkterade matchen när de hade en bra period i mitten av första halvlek där de lyckas gå ifrån till 4-0.
  • Uppdaterad: 17 AUG 2019 17:02

 

Nosaby startar matchen piggare, de radar upp ett flertal farliga hörnor, några nickas utanför men i två av fallen har nya målvakten från Värnamo , Filip Eriksson hjälp av ribban.

 

Efter 15 min sätts han på prov igen när Nosaby får frispark från kanten, tyvärr slarvar NFF killarna och Nosaby spelaren kan enkelt skarva bollen förbi Filip.

 

NFF vaknar till liv, där comebackande kaptenen Tobias Svensson försöker styra och ställa sitt lag. Man skapar ett par halvchanser, vid ett tillfälle blir Ivan bryskt nertacklad i straffområdet. Halva laget och hela bänken ropar på straff utan gehör från domaren, utan Nosaby kommer till attack på bred front och likt ett Blietzkrieg ställer man genom 3 pass hela Nässjös försvar, och gör 2-0.

Väldigt frustrerat i bortalaget efter denna händelse, fokus försvinner och Nosaby som kanske är ett av seriens bästa lag på fasta situationer kan ett par minuter senare utöka till 3-0 via en hörna.

4-0 kom på en straff, som uppkommer via ett inlägg från högerkanten där Nosabys forward blir nerriven.

Skam den som ger sig, innan halvleken är slut blir Milos framspelad snyggt av Dusan, ensam med målvakt gör en rutinerad målskytt inget misstag.

I andra halvlek så backar hemmalaget lite och ger NFF tid o yta att etablera anfall, tyvärr så får Dusan sitt andra gula kort efter att ha blivit fälld i straffområdet, domaren tyckte sig hitta en filmning i det läget. Efter Dusans utvisning blir det svårare för NFF att få till längre anfall, man slår för mycket chansbollar som hamnar på rättvända Nosabyförsvare som kan ställa om. Vid en sådan omställning kommer även spiken i kistan, 5-1.

Fallet idag är den dåliga 20 min perioden i första halvlek, där Nosaby för lätt tillåts gå ifrån till en 4-0 ledning, efter det blir det för tufft för NFF att resa sig trots tappra försök, även med en man kort.

Nya tag nästa vecka när serietvåan Husqvarna kommer på besök, ett derby med mycket på spel. Dessutom fri entré

Välkommna till Vallen kl 13.

Mer bilder klicka här

Nässjö FF - Div 3 Nordöstra Götaland, herr 2021
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info