Hoppa till sidans innehåll

Tre härliga premiärpoäng!!!

Tre härliga premiärpoäng!!!

07 APR 2018 19:12
Seger i premiären!!! Ja, det är två nöjda målskyttar i form av Tobbe Svensson samt Leaford Allen njuter i solen på Asarums IP. De har precis sett till att Nässjö FF tagit tre underbara premiärpoäng i division två-premiären.
  • Uppdaterad: 08 APR 2018 13:46

- Vi vinner välförtjänt, vi gör en strålande första halvlek, säger en påtagligt nöjd tränare Ninos Töre på telefon efter matchen. Vi sjunker i andra, en kombination av att det låser sig lite, samtidigt som vi alltför tidigt försöker "säkra upp" ledningen, det blir alldeles för mycket spel på vår planhalva, fortsätter Ninos.

-Samtidigt har vi faktiskt någon chans att stänga matchen, vi missar något friläge när vi kan ställa om snabbt, istället får de in en reducering med cirka kvarten kvar, och då kommer det verkligen in nerver i bilden, säger Ninos.

-Jag kände att vi behövde fräsh energi, och bytte därför lite spelare, säger Ninos, som nyttjade fyra av numera fem möjliga byten i matchen. I sista minuten var det nära, på en hörna för Asarum åker de upp med "hela byn", men då kliver Phille Adamsson fram och gör en strålande räddning, därmed kan Höglandets Stolthet åka hemåt med tre friska pinnar. - Ingen faller direkt ur ramen, visst att vi sjunker i andra, men på det stora hela är det en laginsats, säger Ninos, som ser fram emot kommande helg.

 - Men, hur som helst, nu blir det en skönare känsla på kommande träningsvecka, avslutar Ninos, och så laddar vi för en rejäl insats på lördag mot IFK Hässleholm.

SÅ JÄKLA HÄRLIGT MED SEGER, ropar NFF-redaktionen, och ser fram emot lördag 17.00, då det är fri entré på Vallens konstgräs.

Ses då!! Alla till Vallen!!! 

Skribent: KK
Epost: Adressen Gömd
Nässjö FF - Div 3 Nordöstra Götaland, herr 2021
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info