Hoppa till sidans innehåll

Uddlöst Nässjö FF föll mot jumbon

17 AUG 2018 22:48
I veckan har det pratats om rädslan för att möta en desperat jumbo som enligt hörsägen spelat bra fotboll men utan att få resultat - och farhågorna slog tråkigt nog in. Ett NFF utan spets, vilja och sisu föll med 3-2, efter 2-2 i paus.
  • Skapad: 17 AUG 2018 22:48

Tabelljumbon Lindsdal tog verkligen sista chansen att närma sig lagen ovanför sig när ett håglöst Nässjö FF fick vända hem utan poäng på fredagskvällen. Nässjögrabbarna var inte på hugget, och förlusten i Lindsdal kom tyvärr helt rättvist.

- Vi blir stressade först halvtimmen, och löser inte den press som de sätter oss under, säger en nedslagen Stefan Hallberg efter matchen. - De är hetare, och att vi får med oss ett oavgjort resultat in i paus är egentligen inet särskilt rättvist, men ger oss ändå en chans för oss att repa mod i halvlek två, men den tar vi inte ändå. Vi känner att vi har mer boll i halvlek två, men de de där klara chanserna lyser med sin frånvaro, fortsätter Stefan. - Trist, särskilt eftersom vi pratat om detta och hade på känn att Lindsdal skulle ge oss en rejäl match,  säger Stefan besviket., och menar på att Tobbe Svensson och Philip i målet kommer undan med okej. - I övrigt måste vi höja oss betydligt, detta är nog säsongens bottennapp, avslutar Stefan.

Nu var det en något skadeskjuten trupp som åkte österut, med såväl skador som avstängningar som påverkade, men den bredd som finns borde inte inneburit ett så stort glapp.

NFF-redaktionen konstaterar bara att solen går upp även imorgon även om det just nu känns mörkt... Tråkigt.

Vi får se fram emot damerna hemma mot Visingsö på måndag 18.30, och hoppas att herrarna repar mod till nästa söndag, då Nosaby väntar på bortaplan.

Skribent: Kent Karlsson
Epost: Adressen Gömd
Nässjö FF - Div 3 Nordöstra Götaland, herr 2021
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info