Hoppa till sidans innehåll

 

Välkommen till Nässjö FF Joel!

25 JAN 2018 22:30
Joel Sturesson, 21, med ursprung från Sävsjö FF, där har ni killen som ska kampera ihop med Philip Adamsson i seniortruppen kommande säsong. Joel kommer från Hillerstorps GOIF, som under 2017 tillhörde division 5.
  • Uppdaterad: 25 JAN 2018 22:33

Joel Sturesson, född 1997, med ursprung från Sävsjö FF presenterades som nyförvärv under måndagens träning i Tipshallen. - Joel är en intressant kille som ger ett ambitiöst intryck, säger Nässjö FF:s Peter Jonsson. Han uppträder skolat, och räddar bollar på ett "målvaktsriktigt" sätt, och under vår nye målvaktstränare Anders Ene blir han ett intressant namn att följa under kommande säsong, fortsätter Jonsson.

J

Lätt fångat Sturesson!

Joel har spelat i Hillerstorps GOIF sedan familjen flyttade dit, när joel var i tidiga tonåren. Laget tillhörde division fem den gångna säsongen, men under tre år på Finnvedsgymnasiet fick Joel sin skolning av IFK Värnamos erkänt duktige Magnus Olsson.  - En fanastisk målvaktstränare som verkligen kan utveckla såväl en målvakts svagheter som styrkor, fortsätter Joel, när han beskriver nyss nämnde Olsson. Joel anser själv att han utvecklats väl i spelförstående och snabbhet, men erkänner att han kanske måste jobba lite på spelet med fötterna. - Jag är väl också ganska duktig på att styra mina lagkamrater, menar Joel, när han lyfter fram sina positiva sidor.

Efter gymnasiet blev det jobb i Tenhult, och boendes i Huskvarna låg det bra till hands med Nässjö FF. - Jag har kommit bra in i gänget, och Nässjö ger verkligen ett proffsigt intryck, det är gott att känna sig omhändertagen, säger Joel. I helgen debuterade Joel i NFF-tröjan, om än att det gällde futsal. - Jag är väl egentligen lite tveksam till futsal, det är inte superkul att träna inomhus, men spelet är ju kul, och så fort man får på en matchtröja kommer ju tävlingsmomentet in, och då blir det ju genast roligare, fortsätter Joel.  - Joel var en positiv överraskning och en trevlig bekantskap den gångna helgen, säger Camilla Norén, som coachade laget i Vrigstad för en dryg vecka sedan.

Joel och Philip

Joel kompletterar målvaktsgänget kommande säsong, efter avflyttade Anel Bobar och Erik Dunåker är det Joel, Philip "Phille" Adamsson och unge talangen Edvin Ellbrant, som finns att tillgå för de tre seniorlagen under 2018.

När det gller förebilder är Joel tydlig: - Joe Hart är den målvakt jag ser mest upp till, han är en bättre målvakt än hur han har blivit behandlad, säger Joel, och gör ingen hemlighet av att Manchester City är laget i hans hjärta. 

Att denne målvakt ser bra ut råder det inget tvivel om, hur har annars våra United-fälsta sportchefer Junis och JP tänkt med värvningen av denne supporter till "fel" Manchesterlag?

Skribent: K K
Epost: Adressen Gömd
Nässjö FF - Div 3 Nordöstra Götaland, herr 2021
Skogsvallen
571 41 Nässjö
Telefon: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info