Hoppa till sidans innehåll

Träningen startar - ta del av informationen här!

Träningen startar!

04 APR 2020 16:33
En vår som vänder upp ner på det mesta... men just nu säger rekommendationerna inget annat än att vi nu på tisdag skall få komma igång med fotbollssäsongen 2020. Härligt! Dock är vi begränsade när det gäller föräldramöte, så vi vill att ni tar del...
 • Uppdaterad: 04 APR 2020 16:33

... av den information vi har att delge här. Ni kommer även få denna i pappersform, så vi säkerställer att informationen kommer fram till alla som ska ha den.

 

Föräldrainformation inför 2020      Nässjö FF  P-10                                                                   

 I denna upp & nervända tid följer här den information som vi hade gått ut med vid ett fysiskt föräldramöte, skillnaden blir ju att vi inte får förmånen att träffa er föräldrar för att byta erfarenheter och svara på frågor just denna gång. Vi hoppas dock verkligen att hälsoläget stabiliseras så att även idrotten kan återgå till något som liknar det vi tidigare kallade ”normalt”.

Hur som helst ska ni veta att vi tar de nationella rekommendationerna som finns om läget just nu på största allvar, och bedriver verksamheten i enlighet med vad förbunden, Smålands FF samt Svenska FF och föreningen Nässjö FF anvisar.

Vi tar för givet att ni föräldrar har det goda omdömet att hålla era barn hemma vid minsta symptom av sjukdom, och givetvis gör vi ledare detsamma när det gäller oss.

Här följer ordinarie information från Nässjö FF och pojkar -10 gällande säsongen 2020. Frågor tar ni enklast med oss ledare i samband med en träning.

 

 

Träningar

Vi startar nu på tisdag, 7/4, 16.30-17.30 på konstgräset. Vi tränar även på skärtorsdag 9/4, tisdag 14/4 samt 16/4 samma tid, 16.30 – 17.30, även då på konstgräset.

Ordinarie träningar när gräset är grönt:

Tisdagar 17.00 – 18.30  D-plan          Torsdagar  17.00 – 18.30  Konstgräset

Vad tränar vi på?  Kolla gärna in vår fantastiska spelarutbildningsplan, den är reviderad till 2020, och berättar det mesta man undrar. Ni hittar den här: https://www.nff.nu/contentassets/6c572a74243249e2873bc6f6ef43ae2b/nassjo-ffs-spelarutbildningsplan2020.pdf

 När ni hämtar och lämnar vid träning och match:  Kör försiktigt!   Följ parkeringsreglerna!

 

Tränare 2020    

Patrik Wibring, Stefan Igefjord, Pelle Säll, Pär Lindqvist, Kent Karlsson samt Tobias Foleby.

 

Cuper

Vi är anmälda till Trekanten Cup helgen 1-2/8, mer info kommer under våren. Om cupen nu blir av… därav vet vi inte jättemycket än, men vi har anmält två lag och hoppas få med så många som möjligt. Vår önskan är att så många som möjligt av spelarna (och även föräldrarna om det funkar) ansluter redan på fredagen, det brukar bli en väldigt trevlig helg för alla, såväl spelare, ledare och anhöriga supporters. Använd gärna vår Facebooksida till att synka boende, familjer emellan. Mer info hittar ni på https://trekantencup.com/

 

Matcher  ( som vi hoppas kommer igång i början av Maj )

Vi har 3 lag i seriespel, vi kommer att delta med ungefär 10 spelare varje tillfälle. Serierna innehåller 9, 9 och 8 lag, vilket innebär 46 matcher totalt. Vi kommer dela in truppen i grupper, där utvalda grupper deltar vid varje matchtillfälle. Indelningen görs givetvis så rättvis som möjligt när det gäller fördelning av hemma- och bortamatcher. Alla får spela med alla, men i sin lilla grupp har man någon som man är mer ”van” vid, allt efter hur vi upplever att det behövs. I och med detta är vår ambition att i slutet av April kunna presentera grupperna och vilka matcher som är aktuella som gäller hela vårsäsongen. Matchschemat gäller givetvis vid kontinuerlig träningsnärvaro, men det förstår ni säkert. Vi kommer att fylla på där det passar ifrån P-11 men även utav våra egna, där styr träningsnärvaron hur ofta man erbjuds ”extramacther”. Dock slår föreningen ett slag för att värna om de som vill vara målvakter, även de skall prioriteras, och erbjudas extra matchtillfällen, såväl som utespelare som målvakter.

Runt matcherna, men även träningarna, har vi några önskemål och målsättningar, nämligen:

 • Alla, såväl ledare som spelare, gör sitt bästa. Killarna är här för att spela fotboll.
 • I omklädningsrummet vid matcher undanber vi övrig vuxen närvaro utöver ledarna. Vi knyter skor åt de som önskar hjälp med detta.
 • Vi stöttar & hjälper varandra, och behandlar varandra schysst.
 • Ibland hinner man inte med, men som ledare har vi en ambition att försöka prata med ALLA killar varje gång vi träffas.
 • Föräldrar och anhöriga stöttar våra lag från sidan mittemot avbytarna / ledarna. Vi hejar glatt och högljutt, men vi undviker instruktioner till killarna.
 • Anmäl frånvaro via SMS till Patrik!!  070-493 25 26 – gäller såväl träning som match! Annan träning i samma säsong som fotbollen som krockar med fotbollsträning är givetvis giltig frånvaro – i enlighet med Samsyn Småland. Mer om detta hittar ni här. https://www.rfsisu.se/globalassets/riksidrottsforbundet-rf-sisu-smaland/dokument/barn--och-ungdomsidrott/samsyn-smaland---riktlinjer.pdf

 

Vi kommer kalla till cup / poolspel via IdrottOnline ( här kommer vi be om aktuella mailadresser ), men i början kommer vi även att påminna via Facebookgruppen.  I kallelsen står det en deadline för svar, missa inte denna! . Vid uteblivet svar går frågan vidare. När vi summerar säsongen skall alla killar som deltagit i regelbunden träning ha fått lika många antal matcherbjudanden. Vi försöker även fördela målvaktssysslan rättvist.

 

Profilkläder på Intersport

28/4 finns ett nytt tillfälle att prova ut profilkläder på Intersport, alla är välkomna mellan 14 – 18.

 

Åtaganden

 • Medlemsavgift   550:- / Familj 1000:-      Träningsavgift  P2010  650:- ( i år högre i och med serieavgift, domare, mm.)
 • Rabatthäften  6 häften / spelare   (200:-/häfte + att du får ett häfte, dvs 1200:- för 7 st)      Friköp  800:-     Säljstart för dessa är i mitten av Maj.
 • Bollkalle I och med osäkerheten runt herrlagets seriespel har vi ingen info om detta ännu. Vi kommer bara få en match denna säsong, då är det 8 killar och 4 föräldrar som behövs.          
 • Medlemsansökan  skall fyllas i utav alla. Ni får den med denna info skriftligen, eller kan ni hitta den här. https://www.nff.nu/contentassets/6c572a74243249e2873bc6f6ef43ae2b/medlemsansokan-nff-2020.pdf

 

Aktuell information

Se alltid hemsidan för senaste nytt!           

www.nff.nu  →  Sport Ungdom  →  P10       där hittar ni allt viktigt.  Där kan ni anmäla er med e-postadress, så ni får alla uppdateringar / nyheter direkt i mailen.

 

Ni hittar oss också på  Facebook   sök efter  Nässjö FF P-10  där finns bilder och lite annat kul!

 

 

Välkomna till en ny säsong med Nässjö FF !

Skribent: Kent Karlsson
Epost: Adressen Gömd

Du som gör dina spel med ditt spelkort, eller spelar via nätet har möjlighet att ge ditt stöd till NFF 


adidas_logo

Nässjö Fotbollförening spelar i kläder från Adidas.


Nordic Wellness

NFF:s seniorlag tränar hos Nordic Wellness.


 hglolje

Hjälp NFF genom att klicka på bannern och skaffa tankkort


 princess logga


 Intersportlogo


Boka buss här så stödjer du Nässjö FF! 


 swedbank_logo


 Sports international


 Lundgrens-banner-lotter-(1)_2559


sportstatic

Postadress:
Nässjö FF - Fotboll
Klubbstugan, Skogsvallen
57141 Nässjö

Kontakt:
Tel: 0708619990
E-post: This is a mailto link

Se all info