SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nässjö FF
Så många som möjligt, så länge som möjligt.
A-LAG Truppen

Nässjö FF
3 - 2
Västerviks FF
Nässjö FF3 - 2Västerviks FF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 18 september, 14:00
Plats:Skogsvallen
Tävling:
Matchnummer: 000087109
Samling:13:00
Milos sänkte Västerviks FF
2021-09-20 07:17

Milos Mladenovic hade stor show när han med sina tre mål sänkte Västerviks FF i herrarnas match på lördagseftermiddagen. 3-2 slutade matchen efter 0-0 i paus.

"En första halvlek lika kall som temperaturen" var det någon som sa, och spelade an på det bistra klimat som omringade Vallen, och då förstår ni att det inte fanns någon värme varken i spelet eller i luften under första halvlek. En vass chans var det enda som vaskades fram, Anton Andersson fick bollen framför fötterna i efterspelet av en hörna, men svepte bollen mot kulringen istället för nättaket. Spelmässigt böljade det fram och tillbaka, inget lag fick grepp om händelserna.

Halvlek två startade hemmalaget lite vassare, och fick ytterligare fart på spelet när man efter tio minuter spelat av andra halvlek bytte in Milos Mladenovic och Alexandar Kitanovic, den förstnämnde kunde bara minuter efter sitt inhopp göra 1-0, men ledningen stod sig inte länge. Gästernas kvittering med 20 minuter kvar kom inte särskilt logiskt, och med 10 minuter kvar såg det nattsvart ut för hemmalaget - men i minut 90 slog han till igen Mladenovic. Efter en otäck krock mellan två spelare tidigare i halvleken så fanns det ett par minuters övertid att gå på, och Dan Danneman, för dagen vänsterback, sprintade sig förbi en Västerviksförsvarare som inte fann någon annan utväg än att riva ner den flyfotade 11:an - och påföljden blev en tilldömd straffspark. Fram steg - ni vet vem - och kallt väntade han ut målvakten och smällde dit 3-2 med bara sekunder kvar.

Segern innebar att Nässjö har större möjlighet till att slåss om en topplacering, även om serieledande Sleipner ser allt för starka ut.

Vad det gäller Milos Mladenovic skulle det vara intressant att få ett facit på mål/match - han torde vara helt ohotad på den positionen sett till föreningens historia.

Kommande helg väntar ett bortamöte mot Stensjön - ett lag med prekär tabellplacering, men när det kommer till match dessa lag emellan går det inte ta något för givet, Nässjö FF måste komma till Runeplan taggat till tänderna, så hoppas vi på ett bra resultat.

 

Imorgon hoppas vi på seger för våra damer klockan 17.00, men kom gärna upp till Vallen redan klockan 16.00, så kan ni skåda vår framtid i DM-semifinal för P-15 mot Haga.
Väl mött på Vallen!  💪🏻 🔵⚪️🔴


<< Tillbaka

Spelade matcher
Sön 22/10 14:00
6 - 1  
Sön 15/10 14:00
0 - 3  
Lör 7/10 16:00
5 - 1  
Sön 1/10 13:00
3 - 1  
Lör 23/9 16:00
3 - 2  
Lör 16/9 16:00
0 - 2  
 
 
Huvudsponsor
Våra sponsorer