SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nässjö FF
Så många som möjligt, så länge som möjligt.
A-LAG Truppen

Nässjö FF
5 - 2
Torstorps IF
Nässjö FF5 - 2Torstorps IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 23 oktober, 13:00
Plats:Skogsvallen
Tävling:
Matchnummer: 000087013
Samling:12:00
Stabil seger mot Torstorp
2021-10-23 15:32
En nöjd Joel Sturesson med brödkassen - och en medialt jagad Simon Andersson efter Torstorpsmatchen

En stekhet Milos Mladenovic i anfallet och flera fina räddningar, däribland en straff, av Joel Sturesson i kassen - där har ni Nässjö FF:s segerrecept under lördagens match mot Torstorp.

5-2 slutade matchen efter 2-1 i paus.

Skogsvallens konstgräs blänkte i den strålande solen när Torstorp kom på besök under lördagen.  Ett hårt och ogästvänlig matta har vi ju, men NFF bemästrade underlaget bäst under första 45, trots att det var gästerna som gjorde första målet. NFF kvitterade dock ganska snabbt genom Darko Kitanovic på frispark, och det var hemmalaget som höll i taktpinnen halvleken igenom. 2-1 målet var början på "The Milos Show", ett hårt inspel från högerkanten mötte Mladenovic med en distinkt bredsida nära målvaktens vänstra kryss, riktigt stiligt. När sedan Sturesson valde rätt håll på gästernas straffspark i första halvleks slutminuter, då tappade gästerna ytterligare energi.

Efter pausen fortsatte hemmalaget att föra spelet, gästerna stack upp med kontringar på snabba spetsspelare, men hemmalagets försvar lyckades avstyra det mesta, med god hjälp av nämnde Sturesson.  Simon Andersson, för dagen forward, slog in 3-1 efter förarbete av Aleksander Kitanovic, sedan gjorde vår #8 dubbla baljor på inspel av Alex Almström och Tim Karlsson. Tim Karlsson har ju flyttat för studier i Göteborg, men kommer hem när det funkar och tränar och spelar när det behövs.

Gästernas andra mål kom med bara minuter kvar, då var matchen avgjord.

En underhållande match i fint väder, det var en trevlig stund på Vallen denna lördagen.

Riktigt kul att se att våra ungdomar visar upp sig, Isak Estehag, Calle Palmqvist och Hugo Harström fick alla tre speltid denna dag. Lika kul var det att sympatiske Stefan Stenebrand vann halva potten - en bra lördag helt enkelt!

En chans finns kvar att se herrarna på hemmaplan i år, Söndagen den 7 november, 13.00 på konstgräset. Då hoppas vi på lika fint väder.

Trevlig lördagskväll!

 

🔵⚪️🔴 👊🏼


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Fre 28/6 19:00
9 - 0  
Ons 26/6 18:30
Ons 19/6 19:00
1 - 2  
Lör 15/6 13:00
9 - 0  
Sön 9/6 16:30
1 - 1  
Sön 2/6 13:00
1 - 2  
 
 
Huvudsponsor
Våra sponsorer