SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nässjö FF
Så många som möjligt, så länge som möjligt.
A-LAG Truppen

BK Ljungsbro
3 - 4
Nässjö FF
BK Ljungsbro3 - 4Nässjö FF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 30 oktober, 15:00
Plats:Linköping Arena
Tävling:
Matchnummer: 000087022
Samling:14:00
Seger i målfesten i Linköping
2021-10-30 18:52
Angelo, PG och Milos, målskyttar i segern mot Ljungsbro

Nässjö FF tar tre pinnar i lördagens tuffa bortamatch mot Ljungsbro, 4-3 skrivs segern till efter 2-2 i paus. Segern gör att NFF befäster sin plats i serietoppen, även om platserna ett och två ser tuffa ut att nå.

Målfest, målkalas eller målexplosion, kalla det var ni vill, hela sju mål bjöds publiken på när NFF var på besök i Linköping under lördagen. Ljungsbro, som vann vårmöte på Skogsvallen, är ett av de lurigaste lagen att möta borta, men kanske var NFF gynnade av att ordinarie hemmaplan i Ljungsbro var stängd för vintern, och därför spelades på fantastiskt fina Linköping Arena, där Linköpings framstående damer normalt sett håller till. 
Enligt redaktionens utsände var var Nässjö det bättre laget, något som lagets kapten Tobias Svensson håller med. - Vi ska normalt sett vinna denna matchen, kanske till och med med några bollar, men jobbiga bolltapp gör att vi släpper in tre mål, då är ju segern helt plötsligt jobbigare att bärga. Dock visar vi kyla och klass i offensiven, så hur som helst blir det tre poäng, rättvist menar Tobbe. - Jag tycker PG (Pontus Göth) är riktigt vass idag, han gör ett härligt offensivt intryck i sin roll som högerback, avslutar Tobbe.

Idag var eminente rapportören Mats Sturesson på plats, se Min Fotboll för detaljer. Där ser ni även highlights, bl.a. PG:s läckra mål.

 

Nästa helg är ni för sista gången i år, välkomna till Vallen, söndag kl. 13.00 när vi på konstgräset tar emot formgänget Borens IK, en tuff nöt att knäcka för ett höststarkt NFF.

Välkomna då!
 🔵⚪️🔴💪🏻


<< Tillbaka

 
 
Huvudsponsor
Våra sponsorer