SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nässjö FF
Så många som möjligt, så länge som möjligt.
A-LAG Truppen

Nässjö FF
0 - 3
BK Ljungsbro
Nässjö FF0 - 3BK Ljungsbro

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 22 augusti, 14:00
Plats:Skogsvallen
Tävling:
Matchnummer: 000087085
Samling:13:00
Svag insats av herrarna - förlust mot Ljungsbro på hemmaplan
2021-08-22 17:29
Milos var ett krokben från ett ledningsmål, men fick varken boll eller straff med sig…

Nässjö FF gick lottlösa från söndagens match, efter 0-3 mot formstarka Ljungsbro, fler 0-0 i paus.

Nässjö FF ägde bollen största delen av matchen, men allt som ofta var tempot alldeles för lågt, och de vassa chanserna uteblev från hemmalagets sida. Första halvlek var ganska chansfattig, det enda till protokollet var ett gäng gula kort åt vardera håll, trots en ganska juste halvlek.

Nässjö FF tog taktpinnen från start i halvlek två, och kom till ett par lägen lite högre upp i banan - men fortfarande inga jättechanser.
En kvart in i andra halvlek fick hemmalaget en chans efter en frispark, som resulterade i öppet mål för Milos Mladenovic, men han stoppades effektivt av en Ljungsbroförsvarare - och här ville de flesta på Skogsvallen höra domarens signal för straff - men signalen uteblev och här kändes som att spelat vände över till gästernas fördel.  Bara någon minut senare tog gästerna ledningen, ett fantastiskt fint skott med minsta möjliga marginal till såväl stolpe som ribba, helt otagbart för Jakob Kinberg som gjorde sin första A-lagsmacth för säsongen. Redan minuten efter ringde det igen, ett nästan lika fint skott, och visst kändes det lite som luften gick ur hemmalaget. NFF gjorde tre snabba byten för att få in energi, och Pontus Göth skapade ett par lurigheter för sina motståndare, men det saknades tyvärr tempo och fantasi för at lugga gästernas försvar denna dag. Istället kunde Ljungsbro kontra in trean och säkra alla poäng hem till dussinet tillresta supportrars stora glädje. Detaljer hittar ni på Min Fotboll, där Sturesson sätter färg på ytterligare detaljer runt machen.

NFf-redaktionen tycker Pontus Göth kom in med fantasi och innovation, och att Max Johansson jobbade frejdigt åt bägge håll på sin högerkant, men det bör finnas mer att hämta hos de flesta.

Nässjö FF får slicka såren och försöka komma upp i standard till kommande helgs tuffa bortamatch mot Boren, där är poäng ett måste om man vill tillhöra toppskiktet i serien. 

Samtidigt håller vi tummarna för att damerna får med sig något bra från Taberg, en match som spelas i detta nu.

 

Kämpa NFF!


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Fre 28/6 19:00
9 - 0  
Ons 26/6 18:30
Ons 19/6 19:00
1 - 2  
Lör 15/6 13:00
9 - 0  
Sön 9/6 16:30
1 - 1  
Sön 2/6 13:00
1 - 2  
 
 
Huvudsponsor
Våra sponsorer