SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nässjö FF
Så många som möjligt, så länge som möjligt.
A-LAG Truppen

Nässjö FF
3 - 1
Kisa BK
Nässjö FF3 - 1Kisa BK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 22 juni, 19:30
Plats:Skogsvallen 1
Tävling:
Matchnummer: 000087076
Samling:18:30
Seger i vårens sista hemmamatch
2022-06-22 22:07
Målskyttarna Danneman och Milos Mladenovic samt Isak och Alex Almström, Alfons Cantby och Momo Sheijk efter segern mot Kisa.

Nässjö FF tog en viktig seger på Skogsvallen, när Kisa BK besegrades i sista hemmamatchen för våren. 3-1 slutade matchen, efter ledning, 2-0 i paus.

Nässjö FFs herrar tog en viktig seger i kampen om att hänga på i toppen, när Kisa BK besegrades på hemmaplan. Kisa, som vann vårens första match, tog fighten bra och gav inte upp, men NFF var det bättre laget långa stunder o första halvlek, med bra bollrull och frekventa löpningar från bägge kanterna. Milos Mladenovics 1-0 kom efter kvarten spelad, och det kändes då ganska logiskt, efter mycket spel på Kisas planhalva. Ett par kontringar kontringar och några hyggliga chanser var vad gästerna åstadkom i första halvlek, men Isac i målet kunde med hjälp av Momo och Simon hålla målet rent från påhälsning.

 

Halvlek två fortsatte NFF rulla boll, men det var gästerna som kunde reducera, och därmed skapa tillfällig oro i hemmalägret, men några ytterligare chanser lyckades gästerna inte få till, istället kunde Milos Mladenovic i sista minuten bombsäkert rulla in sitt andra för dagen, och därmed var segern ett faktum.

Isak Almström i målet fick brödkassen, det var i ärlighetens namn väldigt jämna prestationer överlag i hemmalaget, men några bra ingripanden från burväktaren gav utdelning, i form av en kasse bröd.

 

Nu dröjer det till nästa hemmamatch för såväl damer som herrar, vi tar därmed sommarlov till augusti. Herrarna spelar redan på måndag en spännande cupmatch, då Jönköpings BK står på agendan, denna match spelas dock på bortaplan.

 

Nu ser vi fram emot tre lag som försvarar NFFs färger i Gothia Cup vecka 29, ett givet resmål för NFF-redaktionen.

 

Vi önskar alla en trevlig midsommar!


🔵⚪️🔴 👊🏼


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Fre 28/6 19:00
9 - 0  
Ons 26/6 18:30
Ons 19/6 19:00
1 - 2  
Lör 15/6 13:00
9 - 0  
Sön 9/6 16:30
1 - 1  
Sön 2/6 13:00
1 - 2  
 
 
Huvudsponsor
Våra sponsorer