Referat: Nässjö FF - Borens IK
Storseger i toppmatchen!
2022-09-10 17:50
Carl Åhman, Antonio Ladan, Alex Almström och Milos Mladenovic - målskyttar mot Borens IK

Nässjö FF tog en övertygande seger med hela 7-1 (!) när toppkollegan Borens IK kom på besök. Hemmalaget nätade hela 5 gånger i andra halvlek, efter ställningen 2-0 i paus.

Nässjö FFs herrar gjorde processen kort med dagens gäster Borens IK, hela 7-1 slutade tillställningen. En ganska välfylld läktare fick se en relativt jämn första halvlek, där det skapades chanser åt bägge håll. Nässjö FF hade väl någon mer chans men Boren kunde också fått in någon boll, men hemmalagets andra mål kom i absolut sista minuten av halvlek ett, något som förstås fyllde hemmalaget med självförtroende inför halvlek två.

Alex Almström inledde målskyttet, sedan gjorde Milos Mladenovic tre mål i rad, och därmed var gästerna ett slaget lag.

Publiken fick sedan se två unga inhoppare, Antonio Ladan och Carl Åhman hitta nätet, varav den sistnämndes bägge pytsar kom inom någon minut, härligt! Brödkassen till bäste hemmaspelare tilldelades Milos ( förstås...), men många insatser får bra betyg denna lördag

Nässjö FF blandade sig därmed i den absoluta toppstriden, och hösten har verkligen liv, något som blir spännande att följa framöver.

Nästa helg spelar herrarna i Torstorp, då kan vi istället njuta av hemmamatch för våra damer på lördagen vid 12.00, men helgen efter det, 24/9, väntar ett klassiskt derby, då Myresjö/Vetlanda kommer på besök. Matchen är redan döpt till "Revanschderbyt" efter NFF:s svaga insat på Vitalavallen i våras. Våra sponsorer står för inträdet då, det finns inga ursäkter för att inte dyka upp på Vallen då.