Referat: Nässjö FF - Hvetlanda GIF
Delad pott i välbesökt derby
2022-05-20 21:48
Gott om folk på läktaren när NFF och Hvetlanda GIF marscherar in på Vallen

Nässjö FF och Hvetlanda GIF delade på poängen när lagen spelade 2-2 under fredagskvällens derby på Skogsvallen, efter att hemmalaget varit i ledning med 2-1 i paus.

"Ett rättvist resultat, och ett typiskt derby" menade Nässjös tränare Kjetil Johansen efter matchen, och visst,  det får nog anses som rättvist med oavgjort. Hemmalaget hade  mer boll och borde kanske haft med sig något mer än 2-1 i paus, men Milos bägge mål var de som hemmalaget fick in i halvlek ett. Andra halvlek fortsatte med NFF i förarsätet, men kom inte till några jättechanser, gästerna hade nog den vassaste chansen men ribban stod i vägen i jakten på ett segermål.

Detaljer hittar ni på Min Fotboll, där Sturesson generöst bjuder på detaljerna.

Fredagens mest glädjande siffra var annars 479, nämligen den fina publiksiffran denna kvällen på Vallen.

NFF-redaktionen tackar våra sponsorer som bjöd på entrén, och tackar alla som kom till Vallen denna afton, på återseende!