SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nässjö FF
Så många som möjligt, så länge som möjligt.
A-LAG Truppen

Jönköpings BK
3 - 0
Nässjö FF
Jönköpings BK3 - 0Nässjö FF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:mån 27 juni, 19:00
Plats:Junebäckens IP 1, Jönköping
Tävling:
Matchnummer: 143135043
Samling:18:00
Referat: Jönköpings BK - Nässjö FF
Nässjö FF utslaget i cupen
2022-06-27 22:36

Nässjö FFs äventyr i Toyota Cup, tidigare Smålandscupen, fick ett abrupt slut när stabila division tre-laget Jönköpings BK slog till baka de våra med 3-0 på Junebäcken, efter 1-0 i paus.

Ett stabilt och välvuxet hemmalag visade sig vara numret för stort denna måndagskväll, Nässjö FF förlorade med ganska klara siffror, och segern var nog rättvis, om än något mål stor.  Hemmalaget skapade de få chanser som gavs i första halvlek, och en av dessa chanser resulterade, då ett skott olyckligt studsade på en egen spelare och ändrade riktning.

Nässjö FF försökte genom kortpassningsspel lirka upp gästernas försvar, men kom inte längre än till mittlinjen. Känslan var att JBK lät bli att erövra bollen, så länge den var på behörigt avstånd från hemmamålet, för att vänta in de rätta tillfällena, en taktik de behärskade till fullo. NFF hade med det sagt ett visst bollinnehav matchen igenom, men skapade väldigt lite. Ett rejält, enkelt spelande, välsmort hemmalag gav inte NFF några chanser, tyvärr. Även om hemmalaget var storvuxet var känslan att de trots det hade mer spring i benen än Nässjögrabbarna denna afton.

 

I och med att äventyret tog slut försvann chansen att möta riktigt roliga lag framåt våren, ytterligare smolk i bägaren för oss som följer laget, trist var ordet.

 

Nu följer sommaruppehåll, lite vila, inför vad som blir en hyperintressant vår, där vi hoppas finna NFF inblandade i toppstriden så länge som möjligt.

 

Ha en bra sommar alla så ses vi på Vallen!!


🔵⚪️🔴


<< Tillbaka

 
 
Huvudsponsor
Våra sponsorer