Matchnummer: 142201124
Samling:15:00
Förlust i säsongens sista match
2021-10-03 22:17

Nässjö FF:s damer föll tungt i säsongens sista match när man tog emot Mariebo IK U på Skogsvallen. Matchen slutade 0-2 efter 0-2 i halvtid. Förlusten innebär också att Nässjö FF:s damer spelar i div4 nästa säsong.

Damerna inledde denna match ganska piggt och med bra energi. Man trycker tillbaka Mariebo och skapar en hel del bra chanser. Som så många gånger denna säsong så ger dessa chanser ingen utdelning. I 35:e minuten tar Mariebo ledningen via ett avslut från långt håll. Det känns helt orättvist efter alla chanser Nässjö skapat. Mariebo tar över efter målet och 0-2 kommer efter ytterligare 5 minuter.

I andra halvlek tar Nässjö FF:s damer tillbaka kommandot i matchen och skapar en del hyfsade lägen men utan sätta dem. Mariebo har inte en enda chans i 2:a men vinner matchen på de 2 avslut de har i första. Tjejerna gör en godkänd match trots förlusten men sätter man inte sina chanser så vinner man inga matcher. Extra plus till Sanna som vann många närkamper på mittfältet och visade stort kämparhjärta.

Detta innebär tyvärr att Nässjö FF:s damer trillar ur div3 och ner i div4 till nästa säsong.

Både ledare och spelare är oerhört besvikna. Säsongen har kantats av många skador och diverse motgångar som gjort att man i matcherna inte kommit upp till den nivå som man önskat. Det är bara att bryta ihop och komma igen. Vi ska omgående tillbaka till div3!