SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nässjö FF
Så många som möjligt, så länge som möjligt.
Dam/F16 Truppen

Nässjö FF
3 - 1
Holsby SK
Nässjö FF3 - 1Holsby SK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 15 augusti, 17:00
Plats:Skogsvallen
Tävling:
Matchnummer: 142201080
Samling:16:00
Referat: Nässjö FF - Holsby SK
Tre viktiga poäng för damlaget
2021-08-16 16:04

Damlaget tog 3 viktiga poäng när man på söndagskvällen besegrade Holsby SK med 3-1 (2-1) hemma på Skogsvallen. En match som inleddes lite nervöst men avslutades ganska stabilt och kontrollerat.

Första halvlek präglas av mycket felpass och ett lite nervöst uppträdande. Vi är ängsliga och har svårt att ta fram vårt kunnande som vi visar upp träning efter träning. Holsby är tunga och fysiska i närkampsspelet men vi står upp riktigt bra och krigar tillsammans. I slutet av halvleken börjar Holsby bli lite trötta och efter 39 minuter gör Tuva Jonsson 1-0 från nära håll. Det kändes oerhört skönt att få ta ledningen och slippa jaga i underläge. Bara 3 minuter senare snappar Hanna Blomqvist upp en passning i straffområdet och med högerfoten trär hon in bollen i bottre krysset, snyggt! Vad skönt tänker vi med 2-0 i halvlek men det straffar sig snabbt och Holsby skapar en hörna som man sen reducerar till 1-2 på.

 

I halvlek är vi taggade och nervositeten har bytts till en vilja och övertygelse att denna matchen ska vinnas genom hårt lagarbete. Tidigt i 2:a halvlek gör vi 3-1, återigen är det Hanna som är på rätt plats och behärskat slår in en retur efter en tilltrasslad situation framför mål. Holsby är trötta och vi kontrollerar resten av matchen på ett bra sätt och den slutar 3-1. Tre sköna poäng in på kontot.

 

Hela laget ska ha beröm för sin kämpainsats. Alla stred för sitt klubbmärke idag och det ska de ha en store eloge för! Extra plus till Emma som dominerar mittfältet, även beröm till Agnes som återigen gör en oerhört stabil och gedigen insats som mittback. Nu ser vi fram mot nästa match som är Tenhult/Taberg bort på söndag 22/8.


<< Tillbaka

 
 
Huvudsponsor
Våra sponsorer