Samling:13:00
Förlust i säsongens sista match - Milos hattrick enda glädjeämnet
2021-11-14 19:53
Nästan fyra… i alla fall tre baljor från Milos under söndagens match i Söderköping

Nässjö FF avslutade säsongen med en förlust, rena tennissiffrorna, matchen i Söderköping slutade 6-3 till hemmalagets favör efter en målglad första halvlek där tavlan visade 4-3 i paus.

Matchen i Söderpräglades tyvärr av tveksamma beslut och halvhjärtade insatser, en tråkig avslutning på säsongen, även om man har en viss förståelse eftersom tabellplaceringen sedan tidigare varit klar. Enda glädjeämnet under söndagen var Milos Mladenovic tre mål, hans 23 mål på 17 matcher är ju imponerande statistik.

På Min Fotboll hittar ni i vanlig ordning ett utförligt reportage, samt en intervju med tränat Fredrik Hult, som bland annat summerar sin sejour i Nässjö FF, missa inte detta.

Inom kort summeras säsongen här på hemsidan, och vi räknar även med att kunna smyga igång med att presentera truppbygget inför 2022, missa inte dessa uppdateringar.

Tills dess önskar vi alla en riktigt fin kväll, och hoppas på blågula framgångar i Sevilla.