SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nässjö FF
Så många som möjligt, så länge som möjligt.
P 09 Truppen

Välkommen till Pojkar 2009 hemsida

Här kommer vi samla all information som rör P09 och på huvudsidan hittar ni nyheter och information som är bra att veta om Nässjö FF.

 

Till en början önskar vi att ni föräldrar loggar in längst upp till höger och loggar in som medlem/målsman. Det första ni gör är att säkerställa att kontaktuppgifterna till ditt barn stämmer och lägg till målsman.
Det är viktigt att fylla i mailadresserna som kommer att ge tillgång till inloggning i medlemsappen samt att kallelser och information skickas rätt.

 

Gällande medlemsappen så önksar vi att ni ladda ner appen som heter "SportAdmin MedlemsApp"
I denna app hittar ni mycket av det som finns på hemsidan - träningar, matcher, nyheter, kallelser, fakturor m.m - Allt för att underlätta informationsflödet till er föräldrar/spelare

Under fliken dokument hittar ni en förenklad lathund där det framkommer hur ni laddar ner appen och vad ni behöver göra.

 

Har ni frågor så är ni varmt välkomna att höra av er till någon av oss ledare.
Kontaktuppgifter hittar du under fliken ledare och spelare

Inomhusträning
2023-11-26 11:58

Hej på allmän begäran kommer vi erbjuda inomhusträning i tennishallen på onsdagar 20.00-21.30

Alla är välkomna men har man tex basket går det givetvis före. Lite roligare att träna ihop men glöm inte träningsschemat.

 

Väl mött// Ledarna

Tack för i år!
2023-10-24 18:55

Hej nu är alla matcher och träningar slut för säsongen. Jag vill tacka alla som ser till att grabbarna kommer till träning och matcher. Ett extra tack till er som kört på fler än en spelare grymt bra jobbat. Vill även tacka de föräldrar som ställde upp vid höstfesten. Vilken succe  de blev!!! (det pratas om att det kommer en vårfest med). Vill påminna om avslutningen på söndag glöm inte att svara på kallelsen.

Till nästa säsong får vi hälsa två nya tränare välkomna Valentin och Daniel och även en lagledare i Veronica. Det känns som nästa säsong kommer bli hur kul som helst.

 

Tack för i år // Magnus

Kakförsäljning!!
2023-09-20 15:33

Hej!! Alla föräldrar

Ber om ursäkt för att detta kom lite hastigt på och för bristfällig information men lovar göra bättre ifrån mig nästa gång! Idag är sista dagen att registrera kakförsäljningen. Era ungdomar har fått den här informationen. De kan behöva hjälp och påstötning av er att registrera och lägga in sin försäljning.  Detta gör ni via den här länken https://www.kakservice.se/minasidor/M2RH9TJU9 skriv in namn och e -post till den som säljer och lägg in en kund i taget blir lättare så, informationen ni lägger in sparas automatisk!!t Spara kakbroschyren tills ni levererat kakorna!! I första hand ska alla lägga in och registrera själva men självklart hjälper jag till med det men ni behöver i så fall lämna in kakbroschyren till mig! Mer information får ni i samband med att kakorna har levererats hem till oss, det tar ca 2 - 5 dagar från beställningsdatum. Ni som bett om eller behöver mer tid så  har jag skjutit på sista datum till Fredag den 22/9 istället. Behöver ni hjälp ta kontakt privat till mig på supertext eller ring mig! 

 

Dagens träning är inställd på grund av föräldramöte ikväll. Men killarna har fått i uppdrag att ut och springa en runda istället inför de fystest som är kvar att göra så peppa dem till att göra detta!!

 

Väl mött!!

Viktig! information
2023-09-20 15:10

Hej! Alla föräldrar

Nu har vi haft föräldramöte och tyvärr med dålig uppslutning, detta lag drivs av ideella krafter precis som i alla andra lag och föreningar. Vi har inte betalt för att träna era ungdomar! Vad vi som var där  kom fram till är att målet till nästa säsong är att åka på Gothia Cup som äger rum den 14 - 20 Juli 2024. Detta innebär också att vi kommer ha obligatoriska uppgifter som vi måste genomföra och som ingår när man ska åka. Det mesta arbetet kommer killarna själva få göra! Magnus kommer kliva av nästa säsong om han inte får mer hjälp på träningarna! Vi kommer ha ett nytt föräldramöte i god tid innan uppstart av nästa säsong med mer detaljerad information om cupen, uppgifter, och försäljning. Under tiden fundera på hur ni var och en kan hjälpa till och bidra nästa säsong!! Vi hoppas på bättre uppslutning på nästa föräldramöte!! Träningen är idag inställd på grund av att vi har föräldramöte ikväll men gett killarna i uppgift att springa en runda och förbereda sig inför de fystester som är kvar att göra, så peppa era ungdomar att ta en runda!!

 

Väl mött!!

FÖRÄLDRAMÖTE!!
2023-09-13 21:47

Hej!! Alla föräldrar 

Vi kallar till obligatoriskt föräldramöte på Måndagen den 18/9 kl. 17.30 i klubbhuset på Skogsvallen.

Detta möte kommer handla om Gothia Cup som är nästa år men även lagets framtid. 

Så det är av största vikt att ni kommer på detta möte!!!

 

Väl mött!!

Spelade matcher
Mån 2/10 19:00
2 - 5  
Lör 30/9 13:00
3 - 1  
Lör 23/9 10:00
9 - 2  
Lör 16/9 10:00
6 - 0  
Tis 12/9 19:00
7 - 2  
Tis 12/9 19:00
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Nässjö FF, 04/11 13:49 
Nässjö FF, 17/10 20:53 
Nässjö FF, 12/10 13:16 
Nässjö FF, 11/10 14:17 
Nässjö FF, 28/09 21:03 
Nässjö FF, 10/09 14:12 
 
Huvudsponsor
Våra sponsorer