SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nässjö FF
Så många som möjligt, så länge som möjligt.
F 07 Truppen

Team building
2021-09-11 18:28

Äntligen blev den av, vår team building aktivet som vi har flyttat på så många gånger kunde äntligen genomföras och nästa alla kunde vara med. Riktigt roligt 🙌👏

Vi började med en orienteringsbana med frågor på 2,1 km (fågelvägen) som vi trodde var ganska enkel 😁 Lagen släpptes iväg med några minuters mellanrum. När sedan laget "Paprikaklubben" som släpptes iväg sist kom först började vi ana att det kanske inte va så enkelt. Men strax efter kom de andra lagen förutom laget som släpptes iväg först "Överkörd hare". Efter lååååång väntan dök lag "Överkörd hare" till slut upp utan att ha hittat alla kontroller efter 1 timme och 40 minuter 😮 De togs emot med jubel och applåder.

 

Sedan blev det käk, kebab med bröd satt fint efter en ansträngande promenad 😀

 

Kvällen fortsatte med diverse olika lekar med varierande svårhetsgrader och tokigheter. Det märks att det är ett gäng tävlingsmänniskor då alla satsar allt i tävlingarna. Mycket skratt och hejarop innan lag "Stockholmare o co" stod som segrare och bjöd på ett riktigt segervrål innan "skumpan" öppnades och friandet satte fart 🤩 Övriga lag fick givetvis också priser för bra kämpat 👏💪

 

Vi hann med lite "finfika" också då vi firade vårt första nickmål som Emilia satte för några dagar sedan, änligen! 😀 Dags att avluta då det var becksvart i Löhult. Tack alla tjejer för en toppenkväll där alla bjuder på sig själva för att skapa en lyckad kväll! Tack Johan Säleby också för ett lysande inhopp då vi hade tunt på ledarsidan pga. sjukdom och hockey cup. 

 

Nu kör vi in i kaklet de sista veckorna innan det blir lite fotbolls uppehåll! 🔵⚪🔴

 
Huvudsponsor
Våra sponsorer