SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nässjö FF
Så många som möjligt, så länge som möjligt.

Lotter

Välkommen
till
Nässjö FF

Vi är en av Smålands största idrottsföreningar med cirka 800 medlemmar. Vi har lag från fotbollsskola för de yngsta till seniorlag för både damer och herrar. År 2020 drog vi igång ”fotboll för alla” där barn, ungdom och äldre med funktionsvariationer får möjlighet att lira fotboll.

 

Tillsammans är vi Nässjö FF och alla behövs!

 

Är du intresserad av att hjälpa till på något sätt tveka inte att höra av dig! Kontaktuppgifter hittar du under respektive lag eller till föreningen under "Om föreningen"

 

Vi ses så Skogsvallen 🔵⚪🔴

Gourmetkväll den 7 september!
2024-06-19 20:40

Nässjö FF tillsammans med Hotell Högland hälsar er över 18 år, som är intresserade av god mat och dryck, välkomna till en välsmakande kväll utöver det vanliga! 

 

Kvällen börjar med champagnemingel för att sedan fortsätta med en gourmetmiddag komponerad av Albin Edberg och Fredrik Hultgren.

 

Boka din plats genom att höra av dig till Peter Jonsson, 070-6223740 eller Thom Nilsson, 070-8484141, senast den 30/8.

 

Nässjö FF inleder spännande samarbete med Systemtruckar
2024-06-18 15:55

Genom detta partnerskap kommer Systemtruckar och Nässjö FF att arbeta tillsammans för att stödja och stärka gemensamma mål och värderingar.  

 

Nässjö FF och Systemtruckar diskuterade om vi kunde hitta ett samarbete som kan gynna både föreningen och bolaget. Vi är en av de största föreningarna i Jönköpings län och vi kan hjälpa Systemtruckar in i regionen genom vårt nätverk. Där hamnar vi i en win-win-situation där vinsten för Nässjö FF är att vi får in en ny sponsor som vi kan hitta en samverkan med, och i det här fallet kan vi verkligen påvisa att vi ger någonting tillbaka. Vi hjälper även kommunen som förhoppningsvis får ytterligare en etablering och då får vi en fin samverkan mellan förening, bolag och näringsliv.

 

Detta är en fantastisk möjlighet för Nässjö FF att fortsätta utveckla vår verksamhet och skapa en starkare koppling till det lokala näringslivet. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans och uppnå våra gemensamma mål.

 

Lite om Systemtruckar

Systemtruckar är baserat i Sverige och specialiserat på försäljning, uthyrning, service och reservdelar av allt från små palldragare, staplare, motviktstruckar till större truckar och andra typer av materialhanteringsutrustning. Företaget grundades 1974 och har sitt huvudkontor i Örebro. De samarbetar med branschens främsta varumärken och tillgodoser marknaden med Nordens bredaste sortiment. 2023 förvärvades Bernströms truck i Vimmerby och fusionerades in i bolaget.

Herr Truppen
Nässjö FF-Grebo IK 9-0 (3-0)
2024-06-17 20:23, Herr Truppen

Hattrick från Albin.B och 2 stycken tvåmålsskyttar i Pontus.G och Jacob.D. Tobias.S kunde från distans placera ett fint mål fram till 3-0 innan paus. Noah.N fick också måla efter en hörna där han kunde trycka in bollen från nära håll.

 

På förhand var vi favoriter i denna match men jobbet ska göras och där faller ingen ifrån. Student-veckan gör också att vi saknade några killar men vi har en fin bredd i truppen.


Spelmässigt gör vi exakt det vi pratar om innan och ett steg framåt vilket känns bra inför toppmötet mot Haga kommande vecka.

 

Milos blev tvungen att kliva av efter 20 minuter pga skada och hur det påverkar hans medverkan till nästa match vet vi ej ännu.

 

Hela laget ska ha beröm för en fin match och Albin.B ska rosas för sitt arbete både offensivt och defensivt.

Haga borta på Onsdag 19/6 kl 19.00
Ses då!

 

Dam Truppen
Dags för hemmamatch för våra Damer!
2024-06-14 09:06, Dam Truppen

På söndag är det dags för hemmamatch för vårt Damlag igen och för motståndet står Holsby SK. Välkomna upp till vallen och heja på vårat lag! 🔵⚪️🔴

Hemmamatch för herrarna!
2024-06-12 08:31

På lördag är det dags för hemmamatch för Herrarna igen och för motståndet står Grebo IK. Välkomna upp till vallen och heja på vårat lag! 🔵⚪️🔴

LADDA NER MEDLEMSAPPEN
Nyheter från vår verksamhet
Herr Truppen, 17/06 20:23 
Fotbollsskolan 2015 - Flickor, 16/06 13:20 
Dam Truppen, 14/06 09:06 
 
Huvudsponsor
Våra sponsorer