SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nässjö FF
Så många som möjligt, så länge som möjligt.
F11 Truppen

Välkommen till NFF F11!

Vi tränar tisdagar och torsdagar kl 17.15-18.30 på Skogsvallen.

From v 37 tidigareläggs träningarna en kvart, dvs kl 17-18.15.

 

VÄLKOMMEN! 

Snart fotbollssäsong igen!
2022-01-13 20:35

Hej alla!Det är nytt år och tro det eller ej, det är snart dags för fotboll igen! Härligt! Eller kanske inte riktigt än, men vi vill ändå vara lite tidiga med information till er föräldrar.I år kommer Nässjö FF att bjuda in till cup för alla killar och tjejer som är födda 2011 och 2012. Cupen går för vår del av stapeln på konstgräset på Skogsvallen lördag 2 april. Så skriv gärna in det i kalendern redan nu! För att inte vara helt ovana vid gräs och boll kommer vi att smyga igång träningarna preliminärt under v 10. Återkommer med dagar och tider! OBSERVERA att om tjejerna har vinteridrotter som det krockar med så går dessa naturligtvis först hela mars månad ut! Helt enligt samsyn mellan föreningarna i Nässjö.Givetvis följer föreningen eventuella restriktioner gällande pågående pandemi noga. Det innebär att cup och träningar kan komma att ändras eller att ställas in. Information om detta kommer löpande och när vi börjar närma oss fotbollssäsongen på riktigt!Hoppas på att få träffa er föräldrar och de fantastiska tjejerna i laget uppe på Vallen i vår! Väl mött!Fotbollshälsningar från ledarna i F11

Ny hemsida för laget
2021-09-09 08:59

Här kommer vi samla all information som rör F11 och på huvudsidan hittar ni nyheter och information som är bra att veta om Nässjö FF.

 

Till en början önskar vi att ni föräldrar loggar in längst upp till höger och loggar in som medlem/målsman.

Det första ni gör är att säkerställa att kontaktuppgifterna till ditt barn stämmer och lägg till målsman.
Viktigt att fylla i mailadresserna som kommer att ge tillgång till inloggning i medlemsappen samt att kallelser och information skickas rätt.

 

Gällande medlemsappen så önskar vi att ni ladda ner appen som heter "SportAdmin MedlemsApp"

I denna app hittar ni mycket av det som finns på hemsidan - träningar, matcher, nyheter, kallelser, fakturor m.m - Allt för att underlätta informationsflödet till er föräldrar/spelare.

Under fliken dokument hittar ni en förenklad lathund där det framkommer hur ni laddat ner appen och vad ni behöver göra. NFF lathund Sportsadmin medlemmar.pdf

 

Under fliken kalender hittar ni F11 träningar och matcher och vill man koppla denna kalender till sin egna så väljer ni att prenumerera längst upp till höger under fliken kalender.

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Nässjö FF, 31/12 06:00 
Nässjö FF, 21/10 16:17 
Nässjö FF, 24/09 21:32 
Nässjö FF, 08/09 12:52 
Nässjö FF, 06/09 07:00 
 
Huvudsponsor
Våra sponsorer