SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nässjö FF
Så många som möjligt, så länge som möjligt.
Fotbollsskolan 2016 - Flickor

Välkommen till fotbollsskolan flickor 2016 hemsida

Här samlar vi information som rör fotbollsskolan och på huvudsidan hittar ni nyheter och information som är bra att veta om Nässjö FF.

 

Till en början önskar vi att ni föräldrar loggar in längst upp till höger och loggar in som medlem/målsman. Det första ni gör är att säkerställa att kontaktuppgifterna till ditt barn stämmer och lägg till målsman.
Det är viktigt att fylla i mailadresserna som kommer att ge tillgång till inloggning i medlemsappen samt att kallelser och information skickas rätt.

 

Gällande medlemsappen så önksar vi att ni ladda ner appen som heter "SportAdmin MedlemsApp"
I denna app hittar ni mycket av det som finns på hemsidan - träningar, matcher, nyheter, kallelser, fakturor m.m - Allt för att underlätta informationsflödet till er föräldrar/spelare

Under fliken dokument hittar ni en förenklad lathund där det framkommer hur ni laddar ner appen och vad ni behöver göra.

 

Har ni frågor så är ni varmt välkomna att höra av er till någon av oss ledare.
Kontaktuppgifter hittar du under fliken ledare och spelare

 
Inställd träning 2/4
2024-04-01 09:06

Hej! Vi tvingas tyvärr ställa in morgondagens träning 2/4 på grund av problem med materialet som vi inte fått tillgång till ännu. Första träningen kör vi istället Tis 9/4 kl 17.15 på Målenplan. Hoppas vi ses då! / Ledarna 

Träningsstart
2024-03-03 10:57

Tisdagen 2/4 kl 17.15-18.30 kör vi igång våra träningar på Målenplan för flickor födda 2016. Vi önskar att alla spelare har benskydd på sig samt tar med sig en namnad vattenflaska. Vi önskar nya och gamla spelare välkomna! / Ledarna

Inställd träning 4/4
2023-04-01 19:39

Då snön fortfarande ligger kvar på fotbollsplanen så har vi bestämt att skjuta fram första träningen en vecka. Den första träningen för tjejerna blir då enligt nedan:

Datum: Tis 11/4

Tid: kl 17:30- 18:30

Plats: Hultetplanen

 

MVH/ Chris och Viktoria

Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Huvudsponsor
Våra sponsorer