SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nässjö FF
Så många som möjligt, så länge som möjligt.
P 13 Truppen

Välkommen till pojkar 2013 hemsida

Här kommer vi samla all information som rör P13 och på huvudsidan hittar ni nyheter och information som är bra att veta om Nässjö FF.

 

Till en början önskar vi att ni föräldrar loggar in längst upp till höger och loggar in som medlem/målsman. Det första ni gör är att säkerställa att kontaktuppgifterna till ditt barn stämmer och lägg till målsman.
Det är viktigt att fylla i mailadresserna som kommer att ge tillgång till inloggning i medlemsappen samt att kallelser och information skickas rätt.

 

Gällande medlemsappen så önksar vi att ni ladda ner appen som heter "SportAdmin MedlemsApp"
I denna app hittar ni mycket av det som finns på hemsidan - träningar, matcher, nyheter, kallelser, fakturor m.m - Allt för att underlätta informationsflödet till er föräldrar/spelare

Under fliken dokument hittar ni en förenklad lathund där det framkommer hur ni laddar ner appen och vad ni behöver göra.

 

Har ni frågor så är ni varmt välkomna att höra av er till någon av oss ledare.
Kontaktuppgifter hittar du under fliken ledare och spelare.

Anteckningar från föräldramötet
2024-04-16 20:53

Här är lite kortfattad info från föräldramötet den 27/3:

 

  • Vi behöver fler som är med och hjälper till runt träningarna: knyta skor, rulla fram mål, ställa ut koner, hjälpa till vid en övning, samla in västar, samla in bollar, ställa tillbaka målen. Helst vill vi att känslan är att vi alla tillsammans gör allt för att våra gemensamma barn ska få en så bra fotbollsutbildning som möjligt!

 

  • Informationskanaler: NFF.nu, SportsAdmin och mejl. Se till att era uppgifter stämmer på SportsAdmin. Manual finns på NFF.nu.

 

  • Träningar under säsongen: Tisdagar på Skogsvallen (B-plan) 18:30-20 och torsdagar på Målenplanen 18:30-20.

 

  • Fair Play Cup: Lördagen den 20 april. Ni som är här ikväll kan anmäla era barn till cupen, men det krävs också att man har med sig en anhörig som hjälper till praktiskt under dagen. Om det är fler än 26 föräldrar här kommer platserna lottas ut. 

 

  • ”Att vara fotbollsspelare i Nässjö FF” ska skrivas under och lämnas in innan matcherna börjar. Den som vid upprepade tillfällen inte följer riktlinjerna kan få kliva av träning, få avstängning från träning eller match.

 

  • Vid match – föräldrar på en sida, spelare och ledare på andra sidan! Föräldrar coachar inte barnen under matcherna. Synpunkter från föräldrar – efter match.

 

  • De som är oftast på träning spelar oftast match. Om din grabb är sliten och egentligen inte orkar med match till helgen, meddela det i samband med torsdagens träning.

 

  • Använd appen, svara på kallelser, meddela förhinder. Om du inte har svarat på kallelse till match när tiden gått ut, då går frågan vidare till någon annan. 

 

  • Vid något tillfälle per säsong blir din pojke lagkapten. Då ingår det att tvätta matchkläder samt att du som förälder är med och hjälper till i omklädningsrummet före och efter matchen.

 

  • Köp gärna egna fotbollsstrumpor, ett par blå och ett par röda till matcherna. Om era barn vill ha benskyddstejp får ni köpa det åt dem.

 

  • Betalning för att skjutsa till bortamatcher! Alla som kör till bortamatch får en Swish från de barn som åker med om resan är längre än 3 mil enkel väg. Hur mycket informeras om i appen vid kallelse. 

 

  • Vi kommer att få sälja NFF-häften.

 

  • Bollkalle och bemanna kiosk – nyhet, gäller hela laget ett par gånger per säsong.

 

  • Är man målvakt på träning ska man vara målvakt på match! Grundregeln en målvakt per match.

 

  • Önskar en god stämning runt laget, förhindra skitprat och elakheter!
Träning och LF cup
2024-04-16 20:48

Det blir ingen träning denna vecka eftersom vi inte får gå på gräset på Skogsvallen och för att sjumannamålen inte kommit till Målenplanen än.

 

Vi siktar i stället på att det blir träning torsdagen den 25 april klockan 18:30-20:00, på Målenplanen.

 

För de som blivit uttagna till LF cup gäller samling vid omklädningsrummen lördag den 20 april klockan 8:00. De som inte kom med i laget får gärna komma upp och heja på!

 

Glöm inte att läsa igenom ”Att vara fotbollssplelare i Nässjö FF” med era barn, samt att lämna in den underskriven till någon av oss ledare innan april är slut.

 

Men vänlig hälsning från ledarna för p2013

Föräldramöte 27/3 18:00
2024-03-24 14:52

Vi vill påminna om att det är föräldramöte för vårt p2013 nu på onsdag 18-19. Vi kommer att vara i NIF´s klubbstuga som ligger precis intill Stinsen Arena. Vi vill att varje spelare har en vuxen som representerar dem på föräldramötet.  

 

Ikväll är det träning på konstgräset 18-19:30. Se till att killarna har med sig kläder så att de inte fryser. På väderappen ser det ut som att det skulle kunna bli snöblandat regn och runt 2 grader. Stort tack till er föräldrar som var på hugget och hjälpte till att dra fram och bort målen, samlade ihop koner och bollar förra söndagen. Det är toppen när vi hjälps åt!

 

Nästa söndag, den 31 mars är det påskdagen och ingen träning. 

 

MVH ledarna 

Fotografering 19 mars
2024-02-26 17:57

Den 19 mars kl 17.00 på Nevotex, är det dags för lagfotografering och individuella bilder för de som önskar. Samling på Nevotex kl 16.40, matchställ får ni låna på plats.

Inställd träning / avslutning
2023-10-03 13:09

Tyvärr måste vi ställa in kvällens träning / avslutning (3/10). På grund av allt regnande under natten och dagen har vi fått förbud att vara på gräsplanerna. 

Vi som är ledare för p13-laget vill tacka för denna säsongen! Vi har sett en fantastisk utveckling av laget vilket märks både på träning och på match! Det är jätteroligt att det fortfarande är så många grabbar som vill vara med och spela fotboll.

Tack till er föräldrar som ställt upp och hjälpt till vid träningar, matcher och med skjuts till matcher. Om någon eller några av er vill ta steget och bli en del av ledargruppen så är ni varmt välkomna, prata med någon av oss eller skicka ett meddelande. 

Vi återkommer med information om säsongen 2024 i början av mars. 

Med vänliga hälsningar från ledarna i p13!

 
Huvudsponsor
Våra sponsorer