SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nässjö FF
Så många som möjligt, så länge som möjligt.
Fotbollskolan 2013

Välkommen till Nässjö FF nya hemsida!

Här kommer vi samla all information som rör Fotbollsskolan 2013 och på huvudsidan hittar ni nyheter och information som är bra att veta om Nässjö FF.

 

Till en början önskar vi att ni föräldrar loggar in längst upp till höger och loggar in som medlem/målsman

Det första ni gör är att säkerställa att kontaktuppgifterna till ditt barn stämmer och lägg till målsman.
Viktigt att fylla i mailadresserna som kommer att ge tillgång till inloggning i medlemsappen samt att kallelser och information skickas rätt.

 

Gällande medlemsappen så önskar vi att ni ladda ner appen som heter "SportAdmin MedlemsApp"

I denna app hittar ni mycket av det som finns på hemsidan - träningar, matcher, nyheter, kallelser, fakturor m.m - Allt för att underlätta informationsflödet till er föräldrar/spelare

Under fliken dokument hittar ni en förenklad lathund där det framkommer hur ni laddat ner appen och vad ni behöver göra.

 

Under fliken kalender hittar ni träningar och vill man koppla denna kalender till sin egna så väljer ni att prenumerera längst upp till höger under fliken kalender.

Fotbollsskolan avslutning
2021-09-26 19:06

Fotbollsskolans avslutning

 

Först och främst vill vi berömma alla våra spelare i Nässjö FF 2013 för mycket väl genomförda matcher mot Eksjö idag.

Vårt främsta mål var att vi skulle vara goda medspelare, goda motståndare och trevliga mot domaren. Det målet klarades av och det var mycket god stämning i alla fyra matcherna.

Dessutom gjorde alla sitt bästa och förhoppningsvis hade alla roligt.

Vi är tacksamma till Eksjö som ville möta oss och troligtvis kommer de bjuda tillbaka med en match i Eksjö nästa säsong. Vi är också mycket tacksamma till ungdomsdomarna som dömde våra matcher. 

Roligt också att det var många anhöriga som var på plats och hejade på våra spelare!

Det var lärorikt att se våra lag i matchsituation, det ger oss tankar på hur vi går vidare nästa säsong.

I samband med uppstarten efter vinteruppehållet kommer vi att ha en liten samling för er föräldrar. Dels för att förklara hur Nässjö FF tänker strategiskt och dels för att få arbetet runt vårt egna lag att fungera ännu bättre. Där är ni viktiga, det behövs fler som hjälper till runt laget, det finns många andra uppgifter runt ett lag man kan ansvara för som inte handlar om att göra upplägg och genomföra träningar.

 

På tisdag ställer vi in träningen eftersom Handskerydsskolan åk 2 har föräldramöte.

Däremot ses vi på torsdag den 30 september för en sista träning där vi också kommer bli bjudna på fika. Vi är som vanligt på Hultetplanen. Träning 17:45-18:15 och därefter fikar vi. Eventuellt blir detta en något kortare träning.

 

Tack alla spelare och föräldrar för denna säsong, hoppas att vi alla ses igen i april när träningarna drar igång igen!

 

Med vänlig hälsning Emelie, Jennifer, Johan och Micke

Match mot Eksjö Fotboll med mera!
2021-09-05 19:27

25 september

Som en rolig avslutning på fotbollsterminen kommer vi den 25 september att möta Eksjö i en träningsmatch. Vi är på Hultetplanen där vi brukar träna. Två matcher spelas klockan 10:30 och två matcher spelas 11:30. Vilken match ditt barn kommer att delta i får du information om inom kort. Vi skickar ut kallelse via SportsAdmin Medlemsapp och via Supertext. Använd också någon av dessa appar för att anmäla ditt barn till match. Sista datum för att anmäla sig till matchen är tisdag den 21 september.

Vi önskar att alla barn som är med på matchen har någon vuxen med sig, förälder eller anhörig, som ansvarar för barnen före och efter att matchen spelas.

Det kommer inte att finnas tillgång till omklädningsrum utan alla barn får byta till om matchtröja nere vid planen.

 

 

18 september

Drygt ett 10-tal av er har redan anmält era barn till att vara med på Skogsvallen den 18 september för att delta i övningar som Smålands FF använder för att utbilda sina ledare. Tiderna denna dag är klockan 10-12. Mer information och påminnelse skickas inom kort till de som anmält sig till denna dag.

 

 

SportsAdmin Medlemsapp

Ladda gärna hem appen SportsAdmin för att få kallelse till framtida matcher, se träningskalender mm. Den är gratis och finns på AppStore och Google Play. Bifogat i detta mejl finns en lathund som förklarar hur du kommer igång med appen.

 

 

NFF.nu

Information angående laget finns också på nff.nu under fliken fotbollsskolan och 2013.

 

 

Terminsavslutning

Sista träningen för höstterminen är torsdagen den 30 september. Vi tackar för att vi fått låna era duktiga fotbollsspelare och det är jätteroligt att se utvecklingen som skett under denna fotbollssäsong! Hoppas vi ses igen i april när vi drar igång igen. Håll utkik på nff.nu för exakt datum.

 

Med vänliga hälsningar från Emelie, Jennifer, Johan och Micke!

Utbildningsdag på Skogvallen
2021-08-30 18:54

Den 18 september kommer fotbollsutvecklare från Småland FF och håller en utbildningsdag i Nässjö. De behöver 10-12 spelare från vår grupp 2013 som kan vara med och delta i fotbollsövningar mellan klockan 10-12 på Skogsvallen. Om ditt barn vill vara med på detta anmäl detta så snart som möjligt till Micke på mickehv@gmail.com.    

Start av höstsäsongen
2021-08-14 17:31

Hej på er alla spelare i 2013-laget! Hoppas ni alla är sugna på att börja spela fotboll igen hos oss på Hultetplanen mellan 17:45-18:45 på tisdagar och torsdagar!

 

Välkomna! :D

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Kabecupen, Tenhult, 18/06 08:00
Nyheter från föreningen
Nässjö FF, 31/12 06:00 
Nässjö FF, 21/10 16:17 
Nässjö FF, 24/09 21:32 
Nässjö FF, 08/09 12:52 
Nässjö FF, 06/09 07:00 
 
Huvudsponsor
Våra sponsorer