SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nässjö FF
Så många som möjligt, så länge som möjligt.
P 11 Truppen

Tack för i år!
2021-09-26 17:18
Pizza-avslutning på Skogsvallen

Hej!
Det var det för i år; nu har vi tagit oss igenom första säsongen på Skogsvallen!
Känns långt bort nu, men minns den blöta filt som Covid initialt utgjorde (ingen cup i april och det tog ju ett tag innan vi kom igång med matcher) till allmänt stök med tillgång till förrråd, bollar, hemsida....

Tillsammans har vi dock kämpat vidare; med stadigt stigande kurva i våra killars (fotbolls)utveckling och avrundat det hela med en fantastisk höstsäsong. 

Gör vi en betraktelse på den sociala aspekten (läs lagsammanhållningen) så vill jag passa på att upprepa det som bl.a. Kalle G och Petter tog upp på dagens Pizza-avslutning och det är att vi upplever en radikal förbättring i hur killarna numera uppträder mot varandra (och övriga runt omkring). Grymt härligt att uppleva så låt oss fortsätta på inslagen väg och ta med det som ett gött utgångläge till nästa säsong!


Vi hörs,
//Ledarna (Kalle M vid pennan)

 

ps: finns några bilder till i bildgalleriet.

Extraträning med Småland FF fotbollsutvecklare
2021-09-01 20:16

Hej,

Lördagen den 18/9 kommer Nässjö FF vara värdförening när Småland FF fotbollsutvecklare ska ha en utbildningsdag.

De kommer ha både praktik och teori i spelformerna 3v3, 5v5, 7v7 och 9v9.

Till denna dag behöver de ta hjälp av våra träningsgrupper i ovan spelformer.

 

Vårat P11 lag har blivit ombedda att skicka med 4 st killar till 7v7 övningarna som är mellan kl 14:00-16:00. Denna helg har vi enligt schemat matcher på söndag 19/9 - så lägligt nog ingen kollision där.

Vi kommer strax lägga upp en separat kallelse för detta och för de som är intresserade blir det först till kvarn. 

 

Hälsningar,

Ledarna (genom Kalle M)

Några intryck från dagens hemmamatcher mot Mariebo och Vetlanda
2021-08-14 15:57

Hej!
Det var fantastiskt roligt att stå vid sidan om matchen som ledare på dagens matcher. Petter, Wisam och jag var med på matchen mot Mariebo och vi pratade inför matchen en hel del om att samarbeta, hålla sina positioner, peppa varandra och att våga gå ut och göra en bra insats.
Nu en stund efteråt kan vi bara konstatera att det var en fröjd att se killarna lira fotboll. Några exempel: Bra snack, man hjälpte sin kollega med understöd i det defensiva, fina målvaktsinsatser (vi roterade som vanligt på tre killar där) och sist men inte minst flera grymma exempel på anfallskombinationer med både 2,3 och 4 passningar innan vi även gjorde mål! Och ja, klar förbättring i positionsspelet också och absolut - i dag vågade alla killar gå ut och spela. 
Enligt Kalle G och Christian så var den andra hemmamatchen mot Vetlanda också en story i samma anda. Så sammantaget två brillianta insatser som lag kryddat med flera goda exempel på individuella prestationer och överlag ett härligt engamenag.
Att vi sedan även vann bägge matcherna bidrog förstås också till att även killarna var supernöjda när slutsignalen gick...

 

Till sist. Det var många föräldrar på plats idag som också bidrog till en härligt stämning. Fortsätt så - ni är ett viktigt stöd för hela laget.


/Ledarna genom Kalle M

Föräldraträff måndag 16/8 kl 18:00
2021-08-11 21:53

Hej!
Vi kunde ju tyvärr inte köra en gemensam träff för alla er föräldrar till våra killar i P11 truppen  i samband med att vi drog i gång säsongen i våras. Nu är dock pandemiläget en hel del bättre så vi tänker vi kör en utomhusträff i samband med träningen på måndag. Vi kommer gå igenom vad det innebär att vara fotbollsspelare resp fotbollsförälder i NFF (för den nyfikne finns en  info tillgänglig under "dokument" på våra lagsida) samt hur vi planerar jobba med denna nya hemsida för t.ex. matcher. 

Ingen anmälan behövs, men vi hoppas förstås på god uppslutning!

När: Måndag 16/8 kl 18:00

Plats: Träffas vid NFFs klubbstuga på Skogsvallen

Vilka: Föräldrar och ledare till killarna i P11-laget

 

Tränings som vanligt kl 17:00 även denna dag, men vi slutar en halvtimme tidigare än vanligt.
Vill barnen stanna kvar på konstgräsplanen (där vi har måndagsträningen) medan föräldramötet pågår så är det ok.

Hälsningar,
Ledarna

 

PS: Vi provar redan nu att skicka kallelser till helgens matcher via mailutskick från denna hemsida (som Kalle G även informerat om via Supertext). Till helgens matcher går det bra att anmäla sig både via appen "Sportsadmin medlemsapp" eller vi supertext. Vi kommer dock med tiden gå över helt till Sportsadmin så testa gärna redan nu om det funkar för er.
En kort beskrivning av hur man använder "Sportsadmin medlemsapp" finns också upplagt under nämda "dokument" på vår egna lagsida.

Spelschema hösten 2021!
2021-08-03 10:18

Nu finns nytt spelschema för hösten. Finns att ladda ner som pdf under fliken dokument.

Vi kör med samma gruppindelning även i höst. Grupperna ser ni längst ner i spelschemat.

Vi har tagit hänsyn till att vissa fick spela lite mindre i våras och försökt dela det jämt mellan hemma/bortamatcher. Vi roterar som vanligt och försöker göra så att alla får spela med alla och ha alla ledare.

 

Första träningen för säsongen är måndagen den 9 aug 17.00 på konstgräset, Skogsvallen

 

Undrar ni över något så är det bara att höra av sig. Våra telefonnummer ligger under fliken Ledare och spelare.

Skriver ni meddelande i supetextgruppen NFF P11 så ser bara ledarna det ni skriver.

 

Heja NFF!

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Nässjö FF, 31/12 06:00 
Nässjö FF, 21/10 16:17 
Nässjö FF, 24/09 21:32 
Nässjö FF, 08/09 12:52 
Nässjö FF, 06/09 07:00 
 
Huvudsponsor
Våra sponsorer