SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nässjö FF
Så många som möjligt, så länge som möjligt.
A-LAG Truppen

Adas United IF
1 - 1
Nässjö FF
Adas United IF1 - 1Nässjö FF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 12 juni, 14:00
Plats:Mamre IP
Tävling:
Matchnummer: 000087055
Samling:13:00
En poäng i tuff bortamatch
2021-06-15 09:59

Nässjö FF:s herrar spelade till sig en poäng i Norrköping. 1-1 slutade matchen,  samma resultat stod det i paus.

Nässjö FF fick med sig en poäng från Norrköping efter 1-1 borta mot erkänt svårspelade Adas United. Tyvärr saknades representanter från redaktionen på plats, så vi hänvisar till det utförliga reportaget på Min Fotboll. Vad vi förstått efter spelarintervjuer så gjorde Nässjö FF en något ojämn match, en ok första halvlek följdes av en svagare andra.

Milos Mladenovic gjorde NFF:s mål, påpassligt efter en svag bakåtpassning av hemmalagets försvarare redan i matchminut fem, men tyvärr serverade även Nässjö FF fram till ett baklängesmål, och 1-1 får ses som rättvist hör vi från spelare som deltog. Målvakten Joel Sturesson gjorde en bra match och gjorde flera bra räddningar, och var en av de som bidrog till poängen. Som sagt, hoppa in på Min Fotboll och läs mer.

Ser vi till tabellen så har Sleipner full pott, föga förvånande, det är ett lag som enligt experterna skall hålla till i toppen. Nässjö, Adas samt Enebo följer på 4 poäng, men det är en haltande tabell, då Torstorp exempelvis inte spelat någon match alls och det är ett antal lag sombara har en match spelad. Dock noterar vi att det nu på fredag den 18:e spelas en intressant match i Norrköping, när Sleipner tar emot Adas United på klassiska "Parken" ( numera Platinum Cars Arena).  

På lördag spelar Nässjö FF sin nästa hemmamatch när Grebo kommer på besök till Skogsvallen, vi räknar med att kunna ge besked i veckan om hur publiksituationen ser ut då. En sak är säker - vi tar in minst 100 personer, men beslut om eventuelt fler följer.

Full Fart Framåt!!


<< Tillbaka

 
 
Huvudsponsor
Våra sponsorer